ستاری گفت: تحریمهای جدیدی که از ۱۳ آبان اعمال میشوند تأثیری در روند کاری شرکتهای دانشبنیان نخواهند داشت.
به گزارش خبرنگار
حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه
افتتاحیه نمایشگاه نانو فناوری که صبح امروز در محل نمایشگاههای بینالمللی برگزار شد، با اشاره به رشد علمی نانو فناوری گفت: در حال حاضر ایران در رتبه چهارم جهان از لحاظ تولید مقاله و اختراعات فناوری نانو قرار دارد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه طی 4 سال گذشته فناوری نانو با رشد خوبی روبرو بوده است، گفت: علم نانو جدید است و ایران یکی از بهترین کشورهای جهان در تولید فناوری نانو است.
صادرات 62 میلیون دلاری فناوری نانو
وی درباره میزان صادرات فناوری نانو گفت: در حال حاضر حجم صادرات این فناوری 65 میلیون دلار بوده است و حجم فروش این فناوری 1375 بوده است.
ستاری با اشاره به اهمیت تجاریسازی فناوری نانو، اظهار کرد: یکی از مهمترین اتفاقاتی که در صنعت نانو فناوری باید بیفتد صادرات محصولات است و در حال حاضر در بحث فروش و صادرات محصول اتفاقات خوبی افتاده است و فروش محصولات نانوفناوری به مرز 1400 میلیارد رسیده است و قطعا این میزان افزایش پیدا خواهد کرد.
حمایت بخش خصوصی سبب رشد فناوری نانو
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه اکوسیستم دانشبنیانی در کشور ایجاد شده است، گفت: در حال حاضر 3500 شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد و با حمایت بخش خصوصی این صنعت رشد خواهد داشت.
وی با بیان اینکه مسائل ارزی تأثیر خوبی روی شرکتهای دانشبنیان نداشته است، اظهار کرد: کمترین تأثیر تغییرات ارزی متعلق به شرکتهای دانشبنیان بوده است.
ستاری درباره تحریمهایی که از آبانماه اعمال میشود، بیان کرد: این تحریمها خیلی وقت است که وجود دارند و سیزدهم آبانماه اتفاق خاصی در این حوزه نخواهد افتاد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره برنامههای بینالمللی برای شرکتهای دانشبنیان گفت: به کمک مبادلات بینالمللی میتوانیم خطوط اعتباری و شرکای تجاری را برای شرکتهای دانشبنیان پیدا کنیم، در حال حاضر بزرگترین مشکل شرکتها پیدا کردن شریک خارجی و نقل و انتقالات بانکی است.
همکاری 40 بانک برای تأمین خطوط اعتباری
وی درباره خطوط اعتباری بانکی برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان گفت: به کمک خطوط اعتباری 40 بانک و صندوق توسعه ملی برنامههای خوبی برای شرکتهای دانشبنیان تدوین شدهاند.
ستاری ادامه داد: مهمترین موضوع برای شرکتهای دانشبنیان همان پیدا کردن شرکای تجاری و برطرف کردن مشکلات نقل و انتقال بانکی است و اگر این مشکل برطرف شود؛ دغدغه شرکتهای دانشبنیان هم از بین میرود.
انتهای پیام/