به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حجتالاسلام والمسلمین محمدی مسئول هماهنگ کننده عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه شمال غرب در سخنرانی پیش از خطبه نماز عبادی و سیاسی جمعه تبریز در مصلای اعظم امام خمینی(ره) تبریز با اشاره به سالروز تاسیس نهاد عقیدتی سیاسی به فرمان امام راحل(ره) اظهار کرد: زمانی که انقلاب به پیروزی رسید، زمزمه انحلال ارتش به گوش پیچید ولی با عنایت امام خمینی(ره)، ایشان دستور دادند که ارتش باید بماند.
وی افزود: حتی در آن دوران، نظر امام راحل(ره) بر این بود که یک نهاد فرهنگی در کنار ارتشیان صورت گیرد و حتی آقای ظهیرنژاد را به عنوان نماینده به نزد امام راحل فرستادند تا مخالفت ایجاد چنین نهادی را اعلام کند که حضرت امام خمینی(ره) تاسیس آن را لزومی دانست و این سرباز وطن هم خود را سرباز دانسته و تحت اوامر امام میداند.
مسئول هماهنگ کننده عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه شمال غرب با اشاره به ماموریتهای عقیدتی سیاسی ارتش، گفت: جایگزینی فرهنگی دینی و انقلابی به جای فرهنگ طاغوت در ارتش از جمله دستاوردهای ارتش جمهوری اسلامی است به طوریکه ارتشی که به امام پیوسته بود، طبق نقشآفرینی ماموریت ارتش برابر با اصل قانون ۱۴۳ وظیفه پاسداری از تمامیت ارضی کشور و دفاع از کشور را دارد که خوشبختانه ارتش تا به امروز خوش درخشیده و ۴۸ هزار شهید و تعداد قابل توجهی از مدافعان حرم را تقدیم اسلام کرده است.
وی خاطرنشان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایرانی از جمله دستگاههای ارزشی و متعهد و انقلابی کشور است که رهبر عظیمالشان در رابطه با ارتش میفرمایند، الحمدالله ارتش امروز ارتشی متدین و شجره طیبه است و نقش عقیدتی سیاسی در رساندن ارزشهای دینی و فرهنگی، نقطه اوج ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
محمدی با تاکید به گسترش فراگیر نقش عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی در جنگ سخت تحمیلی هشت ساله دفاع مقدس و جنگ نرم تصریح کرد: در حال حاضر چشمانداز سازمان علاوه بر اقدامات روزمره یک چشماندازی برای تقویت بصیرت دینی کارکنان و خانواده آنها بر پایه آموزههای قرآن و سیاسی قرآن و آرمانهای انقلاب، تقویت روحیه صمیمت در بین کارکنان، تقویت فضای معنوی، تقویت روحیه انقلابیگری مبتنی بر تدابیر است.
مسئول هماهنگ کننده عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه شمالغرب ادامه داد: در رابطه با حاکمیت فضای معنوی در ارتش جمهوری اسلامی ایران ۱۲ طرح مصباح فرهنگی تهیه شد و همچنین طرح استقبال از سرباز و چهره به چهره با سرباز بودن نیز از جمله دیگر برنامههای سازمان عقیدتی و سیاسی ارتش بود.
وی فعالیتهای حوزه آگاهسازی سیاسی در ارتش جمهوری اسلامی ایران را مورد اشاره قرار داد و گفت: ۱۰ هزار و ۵۰۰ جلسه آگاهسازی سیاسی، چاپ نشریه ادواری و اخبار و تحلیل سیاسی در سطوح مختلف، تحلیل مهمترین تحولات و رویدادهای سیاسی از جمله اقدامات سازمان به شمار میرود.
محمدی ابراز کرد: سازمان عقیدتی افتخار دارد تا ۲۰ هزار فعال قرآنی و ۹ هزار و ۴۹۵ حافظ کل قرآن را تربیت کند و در کنار آن ۳۸ دوره مسابقات قرآنی و برپایی ۷ دوره جشنواره حدیث و چاپ کتب حدیث را در کارنامه خود داشته باشد.
مسئول هماهنگ کننده عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه شمالغرب بیان کرد: در حوزه تربیت و آموزش و ارائه آموزش دینی برای ۲۰۵ هزار نفر از کارکنان با عنوان بازآموزی نماز و احکام و آموزش مسائل اقتصادی، اجرای دوره بصیرتی برای افزایش بینش سیاسی در مقابله با جنگ نرم، اجرای بیش از ۱۷۰ دوره بصیرت در شهر مقدس مشهد و آموزش بیش از ۲۰ هزار نفر از مدیران انجام گرفته است.
وی اضافه کرد: افزایش بصیرت خانواده برای افزایش انسجام و استحکام خانواده در مقابل جنگ نرم و تربیت روحیه کارکنان و کاهش آسیبهای اجتماعی برای بیش از ۷۶ هزار نفر در ارتش از دیگر فعالیتهای مجموعه فرهنگی عقیدتی و سیاسی ارتش است.
محمدی مردمیتر شدن ارتش در قالب کمکهای مردم یاری در حوادث گوناگون را یادآور شد و توضیح داد: در زلزله کرمانشاه و ورزقان ارتش اولین امدادگری بود که به سراغ زلزلهزدگان رفت و کارها و تلاشهای بزرگی انجام داد.
مسئول هماهنگ کننده عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه شمالغرب با تاکید به اینکه ارتش با تاسیس نهاد عقیدتی آرامش و دژ مردم و در کنار مردم را ایجاد کرده است، گفت: ارتش در رابطه با احداث بیمارستانهای صحرایی موفق عمل کرده به طوریکه تحکیم پایههای اعتقادی از جمله دستاوردهای سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
محمدی متذکر شد: کارکنان عقیدتی سیاسی در یگانهای مستقر تمام چشم انداز سازمان را انجام داده و بر این مفتخریم که در کنار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفتهایم.
انتهای پیام/ب