سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اولین کارمندان مایکروسافت الآن کجا هستند؟ +تصاویر

در این گزارش وضعیت فعلی یازده نفر از افرادی که اولین کارمندان مایکروسافت بودند را بررسی می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛  مایکروسافت (Microsoft) یک شرکت کامپیوتری چند ملیتی است که دفتر مرکزی آن در شهر ردموند، ایالت واشینگتن قرار دارد. این شرکت بزرگترین ارایه‌کننده نرم‌افزارهای رایانه‌ای در دنیاست که به انتشار کتاب، تولید محصولات چندرسانه‌ای و ارائه خدمات پست الکترونیکی نیز می‌پردازد. مایکروسافت در سال ۲۰۱۰ بیش از ۶۲ میلیارد دلار درآمد فروش، بیش از ۱۸ میلیارد دلار سود خالص و ۸۹٬۰۰۰ کارمند در کشورهای مختلف دنیا داشته‌است. فعالیت اصلی آن در زمینه طراحی، توسعه، ساخت، صدور مجوز، پشتیبانی و ارایه خدمات نرم‌افزاری برای ابزارهای رایانه‌ای می‌باشد.

۳۳ سال پیش و در سال ۱۹۷۸ این ۱۱ نفر نخستین کارمندان و بنیان‌گذاران یکی از بزرگترین شرکت‌های جهان یعنی مایکروسافت بودند؛ داستان خود این عکس هم جالب است. اعضای تیم مایکروسافت وقتی باب گرینبرگ در یک مسابقه رادیویی برنده شد و جایزه آن یک عکس پرتره مجانی بود تصمیم گرفتند با هم این عکس دسته جمعی را بگیرند ‏‏اما هر کدام از این ۱۱ نفر چه مسیری را طی کردند و هم‌اکنون چه می‌کنند؟ اگر علاقمند هستید از سرنوشت آن‌ها مطلع شوید ادامه مطالب این گزارش را از دست ندهید. این عکس مشهور را در ادامه مشاهده می‌کنید:

 

بیل گیتس

همه ما می‌دانیم چه اتفاقی برای این مرد افتاده است. بیل گیتس مایکروسافت را از هیچ به یکی از با ارزش‌ترین شرکت‌های فن آوری در جهان تبدیل کرده است. همچنین او در طول مسیر ثروت زیادی جمع‌آوری کرد.

آندره لاویس

او نویسنده داستان و روزنامه‌نگار آزاد شد. آندریا لوئیس تنها فردی در شرکت بود که اهل آلبوکرک بود. او یک نویسنده فنی برای مایکروسافت بود، به این معنی که وی اسناد و مدارک توضیح نرم افزار مایکروسافت را می‌نوشت. او مایکروسافت را در سال 1983 ترک کرد و در نهایت شغل خبرنگاری را برگزید.

ماریا وود

ماریا وود نگه دارنده اسناد مایکروسافت بود. او با یکی دیگر از کارکنان قدیمی مایکروسافت که در تصویر نیز هست ازدواج کرد. تنها دو سال بعد از این عکس، او از مایکروسافت به دلیل تبعیض جنسیتی شکایت کرد و مایکروسافت پرونده را حل‌وفصل کرد.

پاول آلن

او اموال خود را روی تیم‌های ورزشی، شرکت‌های نوپا و بسیاری از موارد دیگر سرمایه‌گذاری کرد. پس از بیل گیتس، پاول آلن معروف‌ترین مرد در این گروه است. آلن یکی دیگر از مؤسسان مایکروسافت و بیست و یکمین فرد ثروتمند جهان است. او مالک Seattle Seahawks، یکی از بزرگترین قایق بادبانی در جهان، است. البته دارایی او خیلی بیشتر است.

باب اوریر

او یکی از با سن وسال‌ترین کارکنان مایکروسافت در هنگام تأسیس آن بود. زمانی که فضانورد ایالات متحده آمریکا در ماه فرود آمد، او در ناسا در قسمت کنترل ماموریت بود. در مایکروسافت، او ریاضیدان ارشد بود. او این شرکت را در سال 1983 ترک کرد و به تگزاس رفت و در آن جا به دام‌داری مشغول شد. ارزش او 100 میلیون دلار تخمین زده می شود.

باب گرینبرگ

او مردی بود که با برنده شدن در مسابقه رادیویی مسبب ثبت این عکس تاریخی شد. او در سال 1981 پس از کمک به شرکت در توسعه یک نسخه جدید از BASIC (زبان برنامه نویسی اولیه)، مایکروسافت را ترک کرد. او برای کمک به شرکت خانوادگی خود (Coleco) این کار را کرد.

مارک مک‌دونالد

او اولین کارمند با حقوق و دستمزد شرکت بود. مارک زمانی که در سال 1984 آن جا را ترک کرد، شرکت در حال بزرگ شدن بود، دلیل کار او این بود که دوست نداشت این شرکت توسعه یابد و بزرگ شود. پس از ترک مایکروسافت، او به یکی دیگر از شرکت‌های پاول آلن به نام Asymetrix رفت. او سپس به Design Intelligence شرکت طراحی سیاتل رفت که در سال 2000 توسط مایکروسافت خریداری شد.

گوردون لوتین

او تا سال 1993 همراه این شرکت ماند. او در لیست کسانی که بیشترین مدت زمان را در شرکت بودند، نفر دوم است (بیل گیتس نفر اول این لیست است). او در مایکروسافت یک برنامه نویس بود و در ایالت آریزونا مزرعه دارد. ارزش او 20 میلیون دلار تخمین زده شده است.

استیو وود

استیو وود، شوهر ماریا وود است که در نهایت از مایکروسافت شکایت کرد. استیو مایکروسافت را در سال 1980 ترک کرد اما در چند شرکت با پاول آلن کار کرد. او در سال 1996 یک شرکت پیام‌رسان تلفن همراه تأسیس کرد که نام آن SinglePoint است و اکنون او رئیس این شرکت است. ارزش خالص او و همسرش حدود 15 میلیون دلار است.

باب والاس

به نظر می‌رسید که او یکی از مؤثرترین کارمندان مایکروسافت بود. او پس از ترک شرکت، وقت و پول را صرف تحقیق درباره داروهای روان‌گردان کرد. والاس همچنین یک شرکت نرم‌افزاری به نام Quicksoft را تأسیس کرد و در سال 2002 از بیماری پنومونی فوت کرد.

جیم لین

وی مدیر پروژه بود و در سال 1985 مایکروسافت را ترک کرد. او بعدها شرکت نرم افزاری خود را راه اندازی کرد. لین در مایکروسافت در همکاری اولیه به اینتل کمک کرد.

حالا تصویر دیگری از همان گروه را در سال ۲۰۰۸ می بینید. آن‌ها بار دیگر دور هم جمع شدند تا این تصویر را بازسازی کنند. آن‌ها با این کار تمام خاطرات مایکروسافت طی ۳۰ سال گذشته را دوباره زنده کردند.

 

بیشتر بخوانید: سرعت Venom F5 به 311 مایل بر ساعت خواهد رسید + تصاویر


انتهای پیام/

عکس دسته جمعی مایکروسافت

برچسب ها: فناوری ، فضای مجازی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.