سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند:

افزایش عملکرد ذرت علوفه ای با عملیات به زراعی 

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند گفت:کارشناسان دانشکده کشاورزی بیرجند با انجام عملیات به زراعی،عملکرد محصول ذرت علوفه‌ای را از ۵۰ به ۷۰ تن در هکتار افزایش دادند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند؛سیاری رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند گفت:واحد مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند در سال زراعی 97-96 حدود 630 تن ذرت علوفه ای از سطح 9 هکتار زیر کشت این محصول برداشت کرد.

وی افزود:این مقدار برداشت با توجه به انجام روش های علمی به زراعی توسط کارشناسان این دانشکده، ارتقاء کمی و کیفی داشته است به طوری که از میانگین تولید منطقه، حدود 40 درصد افزایش نشان می دهد.

سیاری گفت:مساحت مزرعه آموزشی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند حدود 75 هکتار است که نزدیک به 50 هکتار آن همه ساله زیر کشت می رود.

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند افزود:مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند در بخش آموزشی میزبان دانشجویان برای ارائه دروس عملیات کشاورزی و زراعی است و در بخش پژوهشی برای اجرای طرح های پژوهشی دانشجویان کارشناسی ارشد، دکتری و اعضای هیأت علمی خدمات ارائه می کند. 

وی گفت:محصولات عمده این مزرعه گندم،جو، یونجه و ذرت علوفه ای است.

انتهای پیام/غ

افزایش 40 درصدی عملکرد ذرت علوفه ای با عملیات به زراعی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.