سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

به چه حاملگی‌هایی پرخطر می‌گویند و مراقبت‌های ضروری برای این دوران چیست؟

متخصص زنان گفت: با اشاره به عوارض زایمان مادران پرخطر، گفت: متخصصین زنان باید کارهای اولیه را به صورت درست برای این مادران انجام دهند.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اشرف آل یاسین در مراسم افتتاحیه شانزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ایران در مرکز همایش‌های رازی، اظهار داشت: این کنگره از ۱۷ تا ۲۰ مهر ۹۷ به مدت چهار روز و با ۲۰ امتیازی بازآموزی برای متخصصین زنان و مامایی برگزار می شود.

ارسال  ۴۲۰ مقاله به کنگره بین المللی زنان و مامایی

این متخصص زنان و فلوشیپ نازایی، با اشاره به همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در برگزاری این کنگره، افزود: در این کنگره ۵۰ استاد دانشگاه از سراسر کشور حضور دارند و در حدود ۴۲۰ مقاله نیز به کنگره ارسال شده که از این تعداد، ۱۶۰ مقاله به صورت پوستر و ۳۰ مقاله نیز در قالب سخنرانی ارائه می شود.

مدیر گروه زنان و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ادامه داد: همچنین، تعداد ۱۲۸ سخنرانی و ۱۱ سمپوزیوم و ۶ ورکشاپ و ۲۰ پنل در طی ۴ روز کنگره ارائه می شود.

آل یاسین، با عنوان این مطلب که بخش اعظم کنگره مربوط مسائل مامایی و بیماران پرخطر است، افزود: موضوعات دیگر این کنگره شامل انکولوژی و معضلات آن، تشخیص و درمان سرطان دهانه رحم، آندومتریوز، میوم، یوروگاینولوژی و اختلالات شایعی است که خانم ها در طول زندگی با آنها مواجه می شوند. همچنین، لاپاراسکوپی و مسائل و معضلات آن، نازایی و مسائل زایمان نیز در این کنگره مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

وی اظهار داشت: مهمانان برجسته ای در این کنگره داریم که در خصوص مسائلی چون ICU، مسائل مربوطه به جنین، مسائل غیر طبیعی مامایی، زایمان طبیعی و افزایش زایمان طبیعی، مسائل یوروگاینولوژی برای خانم هایی که در سن باروری و یائسگی ایجاد می شود، لاپاراسکوپی در آندومتریوز و سونوگرافی بحث خواهند کرد.

مدیر گروه زنان و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تاکید کرد: در کنار مادران کم خطر یکسری مادرانی داریم که به آنها پرخطر گفته می شود و اینها همان مادرانی هستند که اگر به موقع مورد رسیدگی و درمان قرار نگیرند، ممکن است در اثر خونریزی بعد از زایمان رحم شان را از دست دهند یا منجر به مرگ بیمار شود یا اینکه با فشار خون حاملگی، ممکن است دچار تشنج شوند و این تشنج باعث خونریزی مغزی و ایجاد کما در بیمار می شود.

وظایف متخصصین زنان هنگام برخورد با مادران پرخطر

آل یاسین ادامه داد: در این کنگره آموزش‌های لازم برای متخصصین زنان در نظر گرفته شده تا با بالابردن سطح آگاهی، همکاران زنان بتوانند این مادران را به شکل درست درمان و بعد از ایجاد یک شرایط نرمال برای بیماران، آنها را به بیمارستان ارجاع دهند که مجهز به ICU و امکانات بخش خون باشد.

وی تاکید کرد: بنابراین، متخصصین زنان باید کارهای اولیه را در هرجایی که حضور دارند به صورت درست برای مادران پرخطر انجام دهند.

ویژگی دوران بارداری پرخطر

رئیس شانزدهمین کنگره زنان و مامایی ایران، مادران پرخطر را مادرانی تعریف کرد که دارای فشارخون بالا، بیماری های زمینه ای مثل لوپوس، بیماری قلبی و مستعد به خونریری بعد از زایمان عنوان کرد و گفت: در این کنگره به متخصصین زنان و مامایی آموزش می‌دهیم مادران را به موقع نجات دهند و از مرگ آنها جلوگیری کنند.

آل یاسین، شایع ترین مادران پرخطر، مادران فشارخونی و مادرانی که مستعد خونریزی بعد از زایمان و عفونت ها هستند برشمرد و توصیه کرد: این گروه از مادران حتما با شروع حاملگی به متخصص زنان مراجعه کنند و تحت نظر باشند تا اگر بیماری زمینه ای دارند از همان اول تحت معاینه قرار گیرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.