سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همتی در حاشیه جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی:

هیچ محدودیتی برای تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی نداریم/بانک مرکزی به دنبال ایجاد تعادل در بازار است

رئیس کل بانک مرکزی گفت: ارز وسکه محصول خوبی برای سرمایه گذاری نیستند و از ریسک بالایی برخوردارند.


به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه جلسه امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: بحث دارو و تجهیزات پزشکی از اهمیت بالایی برخوردار است. ما به مردم این اطمینان را می دهیم که بانک مرکزی تمام قد پشت این قضیه است و از آن حمایت می کند.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه از اول سال تاکنون حدود 3 میلیارد دلار برای دارو, مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تامین کرده‌ایم, افزود: آن چیزی که دولت بر ما تکلیف کرده در اولویت قرار دادن دارو و تجهیزات پزشکی نسبت به سایر موضوعات است.

وی با اشاره به اینکه هیچ محدودیتی برای تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی نداریم, گفت: در جلسه امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی درباره مشکلات داروسازها و کسانی که می خواهند مواد اولیه دارو را بخرند صحبت کردیم و مقرر شد سازمان مدیریت و برنامه ریزی و سیستم بانکی ارز مورد نیاز آنها را تامین کند.

همتی با اشاره به سیاستهای بانک مرکزی در خصوص تنظیم بازار نیز گفت: ترجیح می‌دهم در خصوص بازار کمتر صحبت کنم و بیشتر عمل کنم.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه ارز وسکه محصول خوبی برای سرمایه گذاری نیستند و از ریسک بالایی برخوردارند, اظهار کرد: مردم به ابزارها و محصولات دیگربرای سرمایه گذاری توجه کنند.

وی با اشاره به اینکه بانک مرکزی به دنبال ایجاد تعادل در بازار است, گفت: ثبات بازار ارز برای اقتصاد کشور مهم است و تمام تلاشمان را برای این موضوع به کار خواهیم گرفت.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
مهدی
۰۰:۰۳ ۱۷ مهر ۱۳۹۷
همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم
کیان
۲۳:۱۰ ۱۶ مهر ۱۳۹۷
پس این همه بیمار دنبال دارو و این همه قیمت بالا برای چیست؟ اصلا باید داروی کل مردم ایران مجانی باشد، بله مجانی مجانی مجانی برای همه ی ایرانیان در هر کجا و بدون نیاز به بیمه، مگه این مردم صاحب نفت و دیگر ثروت های مملکت نیستند ؟ پس این بودجه ها باید با اولویت سلامت مردم با بهترین امکانات برای مردم بدون در نظر گرفتن بیمه اعمال شود. مردم اصلا نباید برای دارو پول بدهند چون نفت مال مردم است پس باید برای مردم خرج شود! چرا در راه حفظ سلامت مردم این همه اما و اگر و تبصره هست؟ امام گفتند مردم ولی نعمت هستند. پس دارو باید برای همه مجانی باشد لطفا از صندوق ذخیره ارزی چند میلیارد برای سلامت مردم برداشت نماییید از همه جان مردم را در اولویت قرار دهید
رها
۲۱:۱۱ ۱۶ مهر ۱۳۹۷
منظور از تعادل این بالا نگهداشتن ارز وجلوگیری از کاهش قیمت است با این واژه تعآدل دارن گرای گرانی به دلالان می دهند
ناشناس
۱۶:۲۶ ۱۶ مهر ۱۳۹۷
دارو گران شده خب آقای مدیر چی رو میخان به تعادل برسونن
محمد
۱۵:۳۸ ۱۶ مهر ۱۳۹۷
بالاخره نفهمیدیم ایجاد تعادل یعنی دلار چند؟
ناشناس
۱۳:۳۶ ۱۶ مهر ۱۳۹۷
باید دلار از بازار داخلی حذف شه
ناشناس
۱۸:۴۴ ۱۶ مهر ۱۳۹۷
یه چیز نشدنی میگیا
ناشناس
۱۳:۳۲ ۱۶ مهر ۱۳۹۷
مواد بهداشتی و دارو خیلی گرون شده
ناشناس
۱۳:۲۷ ۱۶ مهر ۱۳۹۷
همین واژه ایجاد تعادل که از سوی مدیران گفته میشه ، یه چراغ سبزه به دلالان ارزی . واقعا تأسف باره !
ناشناس
۱۳:۲۵ ۱۶ مهر ۱۳۹۷
ایجاد تعادل بانک مرکزی اینه که دست روی دست میذاره تا قیمت دو سه تومن بره بالا ، بعد باز باید قوه قضائیه یا سپاه کاری کنن تا قیمتو بیارن پایین
ناشناس
۱۳:۱۶ ۱۶ مهر ۱۳۹۷
الان نرخ دلار چنده ؟؟؟؟؟؟