عضو شورای شهر تهران با اشاره به تجربه مدیریت شهری، تصریح کرد: حضور زنان در عرصه مدیریت شهری به عنوان مدیر در پایههای 14 به بالا بسیار انگشت شمار بوده است.
بیشتر بخوانید: استفاده از زنان برای مدیریت شهر زُمخت و خشن تهران
وی با اشاره به اینکه در دوره قالیباف پستی به نام مشاور امور بانوان برای هر یک از مناطق که پستهای 15 و 16 بودند ایجاد شد، تأکید کرد: ظرفیت لازم برای استفاده از نیروی مهارتی زنان در عرصه پستهای مدیریتی تاکنون در شهرداری بسیار محدود بوده است، زیرا زنان به خاطر زن بودن امکان ارتقای شغلی نداشته و ظرفیتهای اشتغال در پستهای 15 و 16 برای زنان محدود بوده است.
نژادبهرام با بیان اینکه سال گذشته در راستای اصلاح ساختار این پستها حذف شدند، گفت: در آن زمان ما معترض شدیم و گفتیم حذف پستهای مدیریتی زنان باید به این شرط باشد که شرایط دیگری برای آنها در نظر گرفته شود.
وی افزود: بر این اساس دستورالعملی از سوی حسینی مکارم که در آن زمان سرپرست شهرداری بود، تهیه شد و همه سازمانها را مؤظف کرد تا حتما یک عضو هیئت مدیره خود را از زنان انتخاب کنند و اگر در شرایط مشابه یک مرد و زن داشتند، اولویت با زن است.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت ما زنان هستند، تأکید کرد: ما در جهت توسعه مدیریت زنان در همه عرصهها هستیم و ظرفیت این موضوع را هم جامعه تعیین میکند و تاکنون جامعه از ظرفیت مدیریتی نیمی از افرادش دور بوده است و اکنون جامعه میخواهد این خلأ 50 درصدی را پر کند.
نژادبهرام خاطرنشان کرد: نمیتوان در شهری که نیمی از آن زنان و نیمی دیگر مردان هستند، همه پستهای مدیریتی را به مردان سپرد و ما تأکید داریم که حداقل یک نفر از معاونان شهردار باید زن باشد.
وی با اشاره به دستورالعملی که مکارم صادر کرده بود، گفت: این دستورالعمل تاکنون عملیاتی نشده و اگر نسبت به آن بیتوجهی شود، ما آن را تبدیل به قانون خواهیم کرد.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه ما تلاش میکنیم تا در پارلمان شهری و محلی نیمی از زنان بر کرسی نشینند، گفت: ما معتقدیم کشور فقط برای مردان و فقط برای زنان نیست و چون نیمی از جامعه زنان هستند، ایدهآل ما هم این است که نیمی از پارلمان محلی و ملی از زنان تشکیل شود.
انتهای پیام/