سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عملکرد مسئولان پس از زمین لرزه ۲۳ اردیبهشت ماه ۹۶ در بجنورد/ هیچ خانواده زلزله زده خراسان شمالی در چادر زندگی نمی‌کند

بیش از یک سال و نیم از زمین لرزه ۵ و هفت دهم ریشتر منطقه پیش قلعه استان خراسان شمالی می‌گذرد، حال به بررسی عمکرد مسئولان در این مدت پرداختیم.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ زلزله‌ای بیست و سوم اردیبهشت ماه ۹۶ به بزرگی ۵ و هفت دهم ریشتر منطقه پیش قلعه استان خراسان شمالی را لرزاند. در این زمین لرزه دو نفر در روستا‌های قصر قجر و لنگر از توابع شهرستان بجنورد جان خود را از دست دادند و ۴۰۰ نفر نیز مصدوم شدند.

امدادرسانی به زلزله زدگان از همان لحظات نخست با اعزام گروه‌های امدادی آغاز شد و مسئولان کشوری و استانی از مناطق زلزله زده بازدید کردند و برای رفع مشکلات زلزله زدگان نیز وعده‌هایی دادند.

ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردیبهشت سال ۹۶ در بازدید از روستا‌های زلزله‌زده قصر قجر، مانه وسملقان وعده داده بود: به هر یک از خانوار‌های زلزله‌زده ۲۰میلیون تومان تسهیلات و کمک بلاعوض اعطا می‌شود.

علی روحانی، معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان شمالی نیز بر روند پرداخت تسهیلات به خانه‌های روستایی خسارت دیده از همان روز و بدون اولویت تاکید کرده بود.

همچنین محمدی مدیرکل بنیاد مسکن نیز از پرداخت تسهیلات به روستاییانی که منازل آن‌ها در زلزله آسیب بیشتری دیده، با مراجعه به بنیاد مسکن و معرفی به بانک خبر داد.

فعالیت ۱۵ گروه جهادی در مناطق زلزله زده خراسان شمالی


۱۵ گروه جهادی با هزار و ۵۰۰ نفر، از مجموعه بسیج دانشجویی استان خراسان شمالی و سراسر کشور به مناطق زلزله زده استان اعزام و به این مناطق کمک کردند.این جهادگران، از ۱۷ تیر ۹۶ تا ۲۰ شهریورماه در ۱۱ روستای زلزله زده شهرستان‌های بجنورد، مانه و سملقان نقش آفرینی عمرانی و فرهنگی کردند.

آخرین وضعیت منازل مسکونی آسیب دیده زلزله خراسان شمالی

محمدی مدیرکل بنیاد مسکن خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد گفت: تا کنون در مجموع در شهرستان‌های بجنورد و مانه و سملقان سه هزار و چهار واحد پایان کار دریافت کردند.

همچنین در شهرستان‌های بجنورد و مانه و سملقان بیش از هزار واحد نیز تعمیر شدند.

تعمیر بسیاری از مدارس خسارت دیده شهرستان بجنورد

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بجنورد هم در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد؛ در ارتباط با آخرین وضعیت مدارس مناطق زلزله زده گفت: در این زلزله بیش از ۱۷۵ آموزشگاه در شهرستان بجنورد دچار آسیب شدند که تاکنون تعمیرات ۱۵۲ آموزشگاه به پایان رسیده است.

اسدی افزود: ۲۳ مدرسه روستایی و شهری بجنورد هم تخریب شدند که ۱۶ مدرسه تخریبی و ۳ مدرسه در حال ساخت و تکمیل است. از ۷ مدرسه تخریبی شهری هم اعتبار دو مدرسه تامین شده است.

اسدی اضافه کرد: با توجه به زلزله اخیر در استان و کمبود فضای آموزشی اکثر مدارس بجنورد به صورت چرخشی فعالیت دارند.

روند بازسازی منازل زلزله زده در روستا‌ها تسریع یافته است

دهیار روستای شعبان در خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان   از  بجنورد؛ گفت: در زلزله ۲۳ اردیبهشت سال ۹۶ حدود ۲۰ واحد مسکونی خسارت زیادی دید و تخریب شد که به همت بنیاد مسکن استان و همه مسئولان ذیربط افراد خسارت دیده هم وام بلاعوض و هم تسهیلات احداث دریافت کردند که از این تعداد ۱۵ واحد مسکونی تا کنون ساخته شده است.

کوهستانی افزود: در این روستا حدود ۳۰ واحد مسکونی هم خسارت جزیی دید که مالکان این واحد‌های مسکونی هم وام تعمیرات دریافت کردند و منازل خود را تعمیر کردند.

 هیچ خانواده زلزله زده خراسان شمالی در چادر زندگی نمی‌کند

احمدی رئیس ستاد بازسازی شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بجنورد هم در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ گفت:در این زلزله اردیبهشت، دو هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی  به علت سازه‌های چوبی و گلی این واحد‌ها تخریب شد.

احمدی افزود: از این تعداد ۳۳۶ واحد مسکونی پس از پرداخت تسهیلات آماده و احداث شد،۶۷۰ نفر قرارداد بستند و ۷۹۰ نفر هم به بانک‌ها مراجعه کردند و پروانه ساخت تحویل بانک دادند.

وی مجموع واحد‌های مسکونی شهری که از زلزله خسارت تعمیراتی دریافت کردند را ۱۰ هزار و ۲۲۳ واحد عنوان کرد.

رئیس ستاد باز سازی شهری بنیاد مسکن اتقلاب اسلامی بجنورد گفت: از این تعداد هزارو ۸۷۰ واحد مسکونی بیشترین خسارات را دید.

احمدی افزود: تا کنون ۷ هزارو ۳۶۴ واحد مسکونی خسارت دیده پس از معرفی به بانک و دریافت تسهیلات تعمیر و برای احداث واحد‌های تخریبی ۳۰ میلیون تومان وام ۴ درصد ۳ میلیون وام معیشتی و ۸ میلیون وام بلاعوض پرداخت شد.

احمدی گفت: برای تعمیرات نوع اول ۱۲ میلیون نوع دوم ۹ میلیون و نوع سوم هم ۶ میلیون وام ۴ درصد به متقاضیان پرداخت شد.

رئیس ستاد بازسازی شهری بنیاد مسکن اتقلاب اسلامی بجنورد گفت: هم اکنون هیچ خانواده‌ای در چادر زندگی نمی کند و همه افراد ساماندهی شدند.

ایمانی رئیس ستاد بازسازی روستایی بجنورد هم در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان   از  بجنورد؛ گفت: در زلزله اردیبهشت ماه پارسال در ۶۰ روستای بجنورد حدود ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی دچار آسیب شد که هزار و ۷۵۱ واحد از نوع یک تخریبی است و ۶۹۹ واحد جزو تخریبی نوع دوم است که به همه واحد‌ها تسهیلات ۴ درصد و وام بلاعوض پرداخت شد.

وی افزود: همچنین در این زلزله هزار و ۷۵۰ واحد مسکونی خسارت تعمیراتی دید که همه افراد پس از معرفی به بانک و دریافت تسهیلات منازل خود را تعمیر کردند.

خوشبختانه پارسال همه افرادی که در شهر و روستا‌های مناطق زلزله زده در چادر‌ها زندگی می‌کردند به همت مسئولان ساماندهی شدند.

گزارش از سمانه دشتی

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۰۹ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
پس چرا هیچ عکسی از بازسازی نذاشتین