وی ادامه داد: مشاوران، پیمانکاران و مهندسان ایران در این پروژه تمامی توان خود را به کار گرفته اند و ساخت این پروژه مانند یک دانشگاه عملیاتی برای آنها بوده است.
سعیدیکیا اظهار کرد: در این پروژه سعی کرده ایم از تکنولوژیهای روز دنیا استفاده کنیم و امیدوار هستیم ساخت این پروژه برای بخشهای راهی کشور مایه خیر و برکت باشد.
در ادامه این برنامه خواجه دلوئی نماینده تامالاختیار بنیاد مستضعفان در آزادراه تهران – شمال با بیان اینکه از سال 93 کارشناسان خبره برای طراحی و ساخت دهانه شمالی این پروژه به کار گرفته شده است گفت: شرایط ساخت این پروژه از تمامی بخشهای جغرافیایی و همچنین طراحی بسیار ویژه بود و ما در طول ساخت این پروژه با مشکلات بسیاری روبهرو بودیم.
وی با بیان اینکه ساخت این پروژه توسط مهندسان ایرانی اجرا شده و تونل البرز شامل۳ دسته است در تشریح جزییات آن گفت:بخش اول تونل به طول 6 هزار و 400 متر در مسیر رفت و برگشت، بخش دوم تونل دسترسی دیگر به طول 6 هزار متر برای ارتباط افراد در مواقع اضطراری و قسمت آخر تونل ماشینرو ست که برای رفت و آمد ماشینها در مواقع اضطراری در نظر گرفته شده است.
خواجه دلوئی اظهار کرد: هم اکنون 20 کیلومتر از تونل ساخته و اجرا شده است و در هر 500 متر یک پارکینگ در نظر گرفته شده و در مجموع 12 پارکینگ در کنارههای مسیر طراحی شده است.
نماینده تامالاختیار بنیاد مستضعفان توضیح داد: ساخت این تونل کاملا بر اساس استانداردهای روز دنیا بوده و ما با استفاده از این تونل 6 کیلومتر از مسیر راه کوتاه کردهایم.
وی اظهار کرد: گردنههای خطرناک در مسیر کندوان نیز با اجرایی شدن این تونل برطرف شده است.
خواجه دلوئی ادامه داد: برای ساخت این پروژه از مشاوران خارجی استفاده کردهایم و ما در طراحی استانداردهای این پروژه هیچ محدودیتی نداشتهایم.
انتهای پیام /