آبمیوههای مفید، نوشیدنیهای سالمی برای دفع مواد خطرناک غذاها به شمار میروند و نوشیدن آب میوه و برخی سبزیجات باعث جذب سریع آنزیمهای مفید، آنتی اکسیدانها و مواد مغذیمی شود. همچنین مصرف این نوشیدنیها فرایند هضم غذاها را نیز سرعت میدهد.
برای اینکه بتوانید مصرف منظم آبمیوههای تازه را شروع کنید، قبل از هر چیز به یک آبمیوهگیر مناسب نیاز دارید. شما باید یک آبمیوهگیر با دور موتور سریع و قدرتی در حد ۴۵۰ وات و بیشتر خریداری کنید. سرعت بالا باعث میشود آبمیوه در زمان کمتری تهیه و آماده شود.
مصرف سریع آبمیوه پس از تهیه توصیه میشود، زیرا عواملی مانند اکسیداسیون که به سرعت اتفاق میافتد، منجر به کاهش میزان مواد مغذی آبمیوه میشود. چنانچه امکان مصرف سریع آن پس از آبگیری وجود ندارد، بهتر است آبمیوه را در ظرفی دربسته در یخچال نگه دارید و در زمانی کمتر از یک روز مصرف کنید.
انجمن قلب آمریکا اضافه میکند که میوههای زرد، نارنجی و قرمز رنگ مانند انار، گریپ فروت و انگور قرمز و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، انتخابهای خوبی برای آبگیری هستند.
برای مثال آنتیاکسیدان موجود در انار، از تشکیل رسوب چربی بر دیواره شریانها جلوگیری میکند. همچنین در یک مطالعه در دانشگاه ناپل ایتالیا، مشخص شده که مصرف عصاره ذغال اخته، بر سلامت قلب موثر است. همچنین آب انگور قرمز، در کاهش میزان کلسترول، کمک به کاهش خطر لخته شدن خون در بدن و همچنین جلوگیری از آسیب به رگهای خونی و تثبیت فشار خون موثر است.
منبع: پارسینه
انتهای پیام/