اشرفی ادامه داد: اردوهای تدارکاتی برای حضور در این بازیها از شهریور ماه سال گذشته آغاز شد و عملا ما ۱۳ ماه تلاش بیوقفه برای حضوری پر قدرت در این بازیها داشتهایم. این کاروان کاملا کیفی است و نفراتی برای اعزام به این مسابقات در نظر گرفته شدهاند که حتما شانس رفتن روی سکو داشته باشند.
او افزود: ایران در ۱۳ رشته در این مسابقات شرکت دارد و به جز رشته بوچیا که با نگاه حمایتی به آن نگاه شده است، در سایر رشتهها با نگاه کسب مدال حضور پیدا کردهایم.
دبیر کل کمیته ملی پارالمپیک خاطرنشان ساخت: ما ورزشکاران را در ماههای منتهی به این مسابقات دسته بندی کردیم و آنهایی که شانس مدال طلا بودند با سرویس بهتری آماده این مسابقات شدند. یعنی با حقوق و دستمز بهتر، اردوهای مناسب تر و طولانی تر و در کل تدارکات بهتر و به همین نسبت سرویس و خدمات برای شانس های نقره و برنز کمتر می شود.
اشرفی تصریح کرد: ما در دو دوره گذشته بعد از چین، کره و ژاپن در رده چهارم قرار گرفتهایم. چین واقعا غیر قابل دسترسی هست اما ما با هدفگذاری تکرار رده چهارم، برای عبور از کره و ژاپن برنامه ریزی کرده و هدف داریم. اما این همه ماجرا نیست چون همانطور که ما برای سوم شدن با کره جنوبی و ژاپن رقابت میکنیم، هستند کشورهایی که خودشان را رقیب ما دانسته و برای رسیدن به جایگاه چهارم تلاش میکنند که جدی ترین آنها ازبکستان است. از تایلند و همین کشور اندونزی هم نمیتوان به سادگی عبور کرد.
او بیان داشت: اندونزی سعی کرد با استفاده از شرایط میزبانی بعضی از رشتهها مثل فوتبال ۷ نفره و فوتبال ۵ نفره که ما از شانس زیادی برای قهرمان شدن برخوردار بودیم را از مسابقات حذف کند تا شانس ما برای چهارم شدن کمتر شود. آنها مثل بازیهای آسیایی رشتههای محلی ندارند به این بازیها اضافه کنند اما در بدمینتون میتوانند مدالهای زیادی دریافت کنند. با این وجود ضمن رقابتی که با ژاپنیها و کرهای ها داریم، باید مراقب دیگر کشورهایی که برای رسیدن به جایگاه ما تلاش می کنند از جمله اندونزی و تایلند هم باشیم.
بیشتر بخوانید:
فراستی: امیدوارم در بازیهای پار آسیایی قهرمان شویم
آجرلو: شانس کسب مدال تیراندازی بازیهای پارآسیایی را داریم
لاریجانی: ورزشکاران به ویژه جانبازان و معلولان در میدانهای مختلف خوش درخشیده اند
انتهای پیام/