سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید کشمش و پخت شیره انگور در ملایر

هر سال با آغاز فصل پاییز تولید کشمش در شهرستان ملایر، شهری که قرار است بزودی شهر جهانی انگور شود رونق می‌گیرد. این شهرستان دارای ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ انگور و حدود ۶۰ کارخانه فرآوری کشمش است که ۷۴ درصد این محصول به انواع کشمش شامل آفتابی تیزابی، آفتابی غیرتیزابی، آفتابی دانه‌دار و کشمش کالیفرنی تبدیل و به کشور‌های حوزه خلیج فارس و اروپایی صادر می‌شوند. ملایر همچنین به پایتخت شیره پزی انگور ایران معروف است و هر سال در روستای تاریخی مانیزان ملایر شیره پزی به روش سنتی انجام می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.