وی با بیان اینکه فعالیتهای مشترکی بین سازمان بهزیستی و سایر بخشها از جمله شهرداری تهران، بنیاد امور ایثارگران و جانبازان و همچنین بخش خصوصی در طی سال انجام میپذیرد، افزود: ما میتوانیم از ظرفیت بخش خصوصی برای بازاریابی در این شرایط استفاده بهتری را داشته باشیم.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: یکی از دغدغههای ما این بود که امسال نتوانیم این نمایشگاه را با توجه به نوسانات ارزی برگزار کنیم، اما در نهایت توانستیم با همکاری بخشهای مختلف به ویژه شهرداری تهران، بنیاد شهید و امور ایثارگران این نمایشگاه را برپا کنیم، به طوری که در چهارمین نمایشگاه عرضه محصولات توانبخشی، ۵۶ غرفه فعالیت خواهند داشت.
وی با بیان اینکه با توجه به تمهیدات پیشبینی شده تلاش میکنیم ۸۰ درصد از مشکلات جامعه هدف بهزیستی را در حوزه معلولان و سالمندان تا پایان کار با راهکارهایی که اتخاذ کردهایم برطرف کنیم، عنوان کرد: از جمله این راهکارها میتوان به تسهیلات و تشویقات به تولیدکنندگان عرضه محصولات توانبخشی، تخصیص ارز دولتی و همچنین ترخیص اقلام و محصولات توانبخشی از گمرک اشاره کرد.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور تشریح کرد: یکی از مواردی که ما در سالهای اخیر به آن تاکید داشته و داریم، این بوده که محصولات توانبخشی از انحصار سازمان بهزیستی و بنیاد شهید و امور ایثارگران خارج شود و در این زمینه از ظرفیت بخش خصوصی و تولیدکنندگان استفاده شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ما در بحث تولیدات وسایل کمک توانبخشی مشکلی نداریم و تنها توان تولید وسایل کمکشنوایی و باطری آن و همچنین فرم پیشرفته برخی از محصولات از جمله ویلچرهای بالابر را نداریم، گفت: امیدواریم در آینده نزدیک نیز در این زمینه به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم.
نحوینژاد ادامه داد: در حال حاضر ۷۰ درصد از محصولات توانبخشی تولید داخل کشور بوده و امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک نیز وسایل کمک شنوایی و باطری آن را نیز با همکاری شرکتهای دانشبنیان تولید و عرضه کنیم.
وی گفت: با تمهیدات در نظر گرفته شده پیشبینی میشود در سال آینده ما سهم بیشتری را در تولیدات مسائل کمک توانبخشی در کشور داشته باشیم.
انتهای پیام/