یکی از شهروندانی که با شیوه مورد سوءاستفاده قرار گرفته، جزئیات اتفاق را اینگونه شرح داد: یک روز حین بازگشت به منزل، مقابل در خانه دیدم پسر جوانی با پسرم در حال صحبت است، در ابتدا گمان کردم این فرد یکی از دوستان پسرم است که به داخل خانه رفتم، اما پسرم پس از بازگشت به خانه ماجرا را برایم شرح داد.
وی افزود: پسرم گفت آن مرد مدعی شده که در محله سکونت ما به مهمانی آمده، اما تلفنهمراهش را در منزل جاگذاشته و از پسرم خواسته بود برای بازگشت به منزلش یک تاکسی اینترنتی درخواست دهد، پسرم نیز در ابتدا به حرفهای این شخص شک کرده، اما در نهایت برایش تاکسی اینترنتی درخواست داده و مبلغ سفر ۲۷ هزار تومان بود که پسرم پرداخت هزینه را به صورت نقدی انتخاب کرد.
وی ادامه داد: پس از ۲۰ دقیقه، مرد مسنی که راننده تاکسی اینترنتی بود، با تلفن همراه پسرم تماس گرفت و گفت: "چرا به خودرو باز نمیگردید، من زمان زیادی منتظر ماندم" پسرم تعجب کرد و گفت: چرا منتظر من ماندهای؟ راننده گفت: شما درخواست تاکسی اینترنتی داده بودید که پسرم توضیح داد که برای فرد ناشناسی در خیابان که تلفن همراه نداشت، درخواست تاکسی اینترتی کردم! راننده گفت: مسافر چندین مقصد عوض کرده، از وی خواسته مبلغ ۲۴۰ هزار تومان نقدی قرض بگیرد و پس از بازگشت به خودرو این مبلغ را بازگرداند که در نهایت راننده تمام پولهای نقد خودش را (حدود ۶۰ هزار تومان) به راننده داده، اما مسافر به خودرو بازنگشته است که مطمئن شدیم این شخص کلاهبرداری کرده است.
حدود ۳۰ دقیقه بعد از شرکت تاکسی اینترنتی هم با ما تماس گرفتند که ماجرا را توضیح دادیم و آنها گفتند درست است قصد شما خیر بوده، اما اگر برای راننده اتفاقی میافتاد تنها سرنخ ما، شماره تلفنهمراه فردی بود که درخواست تاکسی اینترنتی داده بود و شما در دردسر میافتادید!
منبع خبر: تسنیم
انتهای پیام/