وی با بیان اینکه سیاست ارتقایی برای همه کودکان به طور یکسان مد نظر ماست، افزود: رشد و تکامل کودکان در بسیاری از کشورهای جهان جزء برنامههای اصلی هر کشور است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه کشورهای مختلف بین ۲ تا ۴ درصد از تولید ناخالص داخلی را به کودکان اختصاص میدهند، ادامه داد: در کشور ما کودکان در ۱۲ سال تحصیل خود تنها ۱.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی را شامل میشوند.
مسعودی فرید تصریح کرد: در کشور ما برای کودکان زیر ۱۸ سال باید هزینه بیشتری شود، در صورتی که سازمان بهزیستی حمایت از کودکان در معرض آسیب و آسیب دیده را همیشه در نظر دارد.
وی با بیان اینکه مداخلات به هنگام باید توسعه یابد تا بتوانیم کودکان در معرض آسیب را شناسایی کنیم، افرود: در وهله اول مصلحت ما کودکان هستند، در حالی که در این مسیر اقدامات خوبی صورت گرفته است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: بسیاری از کودک آزاریهایی که در کشور صورت میگیرد، از سوی اقوام کودک خبر داده میشود.
فرید گفت: در زمینه آگاه سازی و شناساندن کودک آسیب دیده در صورتی که ابزارهای موجود در جامعه و نهادهای ذی ربط مانند نیروی انتظامی و بهزیستی وارد شوند، میتوانیم دستاوردهایی برای کشور داشته باشیم.
وی با بیان اینکه عواقب کودک آزاری تنها در سنین پایین نمیماند و مشکلات آن تا بزرگسالی ادامه دارد، تشریح کرد: ارتقای سطح زندگی مردم کشور جزء اهداف اصلی ما است.
انتهای پیام/