سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشنایی با گزینه های غذایی برای مقابله با آلرژی پاییزی

مصرف این مواد غذایی کمک می‌کند تا بهتر واکنش‌های آلرژیک را در فصل پاییز مهار کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گیاهانی که در پاییز گرده افشانی می‌کنند، اغلب افرادی که مبتلا به آلرژی بهاره هستند را مجدد تحت تاثیر قرار می‌دهند.

از آنجایی که تنوع دارو‌های آنتی هیستامین برای کنترل علائم آلرژی بسیار است و همه آن‌ها دارای عوارض جانبی از جمله خواب آلودگی هستند.

مصرف برخی مواد غذایی کمک می‌کند تا بهتر واکنش‌های آلرژیک را در فصل پاییز را مهار کرد.


بیشتر بخوانید:چگونه کسالت و بی حالی روزانه را از خود دور کنیم؟


ماست:
باکتری‌های زنده موجود در برخی موادغذایی مثل ماست و کفیر دستگاه گوارش را تحریک به ساخت گلبول‌های سفید و پادتن و همچنین فاکتور‌های رشد و ترکیباتی می‌کند که میزان عکس العمل ارگانیسم نسبت به مواد آلرژی زا را کاهش می‌دهد.

ماهی‌های چرب:

مصرف برخی ماهی‌های چرب مثل سالمون و ساردین م. سبب افزایش میزان امگا ۳ در بدن شده و میزان التهاب که یکی از نشانه‌های آلرژی در بدن است را کاهش می‌دهد. بررسی‌های بسیاری نشان داده است کودکانی که از سن پایین مصرف ماهی‌های چرب را آغاز می‌کنند، کمتر در معرض ابتلا به انواع آلرژی‌ها قرار می‌گیرند.مصرف ماهی بین امگا ۳ و امگا ۶ دریافتی در ارگانیسم تعادل ایجاد کرده و تاثیر مثبتی بر کارکرد سیستم ایمنی و کاهش نشانه‌های آلرژی دارد.

کلم بروکلی:

کلم بروکلی سرشار از ویتامین ث. است. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف روزانه ۵۰۰ میلی گرم ویتامین ث. در روز به کاهش علائم آلرژی مانند سرفه، عطسه و گرفتگی بینی کمک می‌کند.برای بهره مندی از دوز اضافه ویتامین ث.، به همراه کلم بروکلی، گل کلم و انواع دیگر خانواده کلم نیز توصیه می‌شود.

پیاز و سیر:

این دو سبزی مفید هر دو غنی از کورستین هستند؛ یک نوع آنتی اکسیدان قوی که مانند آنتی هیستامین عمل می‌کند و باعث کاهش شدت علائم آلرژیک می‌شود. کورستین همچنین دارای اثرات ضد التهابی است و اثرات ضد التهابی اش به مهار بخشی از دستگاه ایمنی شما که باعث آلرژی می‌شود، کمک می‌کند و میزان تولید هیستامین را کاهش می‌دهد. این ماده همچنین در سیب، جوی دو سر و مریم گلی یافت می‌شود.

کدو تنبل:

کدو تنبل حاوی کاروتنوئی‌ها یا همان پیش ساز‌های ویتامین آ، با نقش آنتی اکسیدانی است و در مبارزه با آلرژی نقش مهمی دارد.
کدو تنبل خام دارای ویتامین C. نیز هست. این ویتامین در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از عفونت‌های تنفسی در فصل پائیز و زمستان نقش عمده‌ای دارد. علاوه بر این، محتوای فیبر بالای کدو تنبل به بهبود فرایند هضم کمک می‌کند.

منبع: آوای سلامت

انتهای پیام/

مبارزه با آلرژی پاییزی با پنج ماده غذایی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.