چند هفته گذشته نیز لیگ زیر 16 سال برگزار شد که با استقبال خوب تماشاگران روبرو شد. کادر فنی تیم ملی و ملی پوشان نیز به تماشای این رقابت ها آمدند.
صفابخش اضافه کرد: علاوه بر این پس از بازی های آسیایی زمینه حضور چند بازیکن در لیگ های خارجی فراهم شده است و فرصتی را ایجاد کرده است تا بازیکنان ایرانی با بازیکنان قدر دنیا هم بازی شوند.
او به تاثیر کار گروهی در رسیدن واترپلو به مدال اشاره کرد و ادامه داد: در تمرینات تیم ملی در داخل کشور من به همراه چند نفر دیگر داوری مسابقات و تمرینات را بر عهده می گرفتیم و در زمان های کوتاه نکات داوری از جمله صحبت نکردن با داور، پرخاش و اعتراض نکردن و موضوعات دیگر را به ملی پوشان توضیح می دادیم. همین اتفاق باعث شد بازیکنان در بازی های آسیایی که دیدارها حساسیت بسیار بالایی داشت، هیچ برخوردی با داور نداشته باشند و همه قوانین را رعایت کنند.
داور بین المللی واترپلو درباره نحوه انتخابش برای حضور در بازی های آسیایی جاکارتا بیان کرد: سال گذشته در بازی های جهانی جوانان در صربستان قضاوت هایی را انجام دادم که خوش بختانه نمره های خوبی گرفتم. همین اتفاق رزومه خوبی شد تا کمیته فنی واترپلو و کمیته داوران مرا برای این رقابت ها انتخاب کند. من به همراه داورانی که کشورهایشان در بازی های آسیایی نماینده داشت و 4 داور بی طرف از استرالیا، رومانی، یونان و کرواسی داوری رقابت ها را بر عهده داشتیم. داوران بی طرف تجربه حضور در المپیک ریو را نیز داشتند.
صفابخش تصریح کرد: بازی افتتاحیه و چند دیدار دیگر را داوری کردم که مهم ترین آن دیدار سنگاپور و کره برای کسب جایگاه پنجمی بود که به پنالتی کشیده شد.
او درباره سطح تیم های حاضر دربازی های آسیایی خاطرنشان کرد: من از نزدیک شاهد مسابقات بودم. سطح مسابقات و حساسیت ها بسیار بالا بود. به طوری که بازی های زیادی پایاپای پیش می رفت. تیم های ژاپن، چین و کره جنوبی برای کسب سهمیه جهانی و ارتقای رنک خود با ترکیب کامل پا به این رقابت ها گذاشته بودند.
بیشتربخوانید:
اعضای هیات رئیسه فدراسیون شنا معرفی شدند
اعتراض خانوادگی برابر فدراسیون شنا
شهریههای میلیونی آموزش شنا در پایتخت
انتهای پیام/