سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۷ نشانه اینکه باید با دوستتان قطع رابطه کنید!

اگر این موارد در رابطه شما با دوست مدرسه، دانشگاه یا همکارتان وجود دارد پیشنهاد می‌کنیم هر چه سریع‌تر به این دوستیِ مسموم پایان ببخشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بسیاری از اشخاصی که وقت خود را با ما سپری می‌کنند یا برای بهره بردن و استفاده از ما این کار را انجام می‌دهند، یا تصور می‌کنند هر چه دوستان و آشنایان بیشتری داشته باشند برایشان بهتر است. اما باید بدانید که برخی از روابط ظاهرا دوستانه به مرور زمان دستخوش تغییراتی می‌شوند که باید به آن‌ها توجه ویژه داشت.

پیش از هر توضیحی باید بگوییم که حتی بین دوستان واقعی و صمیمی هم ممکن است اختلاف‌نظر و سوء برداشت پیش بیاید و این امر کاملا عادی است. اما اگر به موجب یک اتفاق بد و ناراحتی متوجه شدید که رابطه‌تان بیش از حد خراب شده و به هیچ عنوان احساس راحتی ندارید، شاید زمانش رسیده باشد که به این رابطه پایان دهید.

برای اینکه درک درستی از این موضوع داشته باشید ما در ادامه ۷ نشانه از یک دوستی نادرست را برایتان نوشته‌ایم. اگر این موارد در رابطه شما با دوست مدرسه، دانشگاه یا همکارتان وجود دارد پیشنهاد می‌کنیم هر چه سریع‌تر به این دوستیِ مسموم پایان ببخشید.

۱- همیشه در مورد مشکلات خودش حرف می‌زند، اما برای شنیدن مشکلات شما وقت و حوصله ندارد!

این افراد اغلب از شما به عنوان گوشی برای تخلیه عصبانیت‌ها، حرص‌ها و مشکلات خود استفاده می‌کنند و صحبت‌هایشان که تمام شد دیگر شما برایشان اهمیتی نخواهید داشت. وقتی شما مشکلی داشته باشید و بخواهید با او درد و دل کنید یا مشورت و راهنمایی بخواهید با مشغول نشان دادن خود یا به بهانه جواب دادن به تلفن یا هر کار دیگری از شنیدن امتناع می‌کنند.

بدون شک فردی که حوصله شنیدن مشکلات شما را ندارد، شایستگی لازم برای بهره بردن از محبت‌های شما را هم نخواهد داشت. چنین افرادی را از زندگی خود حذف کنید.

۲- از شما انتقاد می‌کند، اما تحمل شنیدن انتقاد را ندارد

صداقت داشتن و انتقاد سازنده در دوستی بسیار مهم و ضروری است. اما افراد مسموم و دوستان غیرواقعی سعی می‌کنند با تحقیر یا مسخره کردن از ظاهر یا کار‌های شما ایراد بگیرند. هدف اصلی این افراد سازندگی نیست و بیشتر شبیه انتقام شخصی است. اما اگر همین کار را با خودشان انجام دهید، موضع دفاعی گرفته و حتما واکنش تندی از خود نشان خواهند داد.

۳- این شما هستید که همیشه برای قرار گذاشتن با هم برنامه‌ریزی می‌کنید

این افراد وقتی سرشان گرم است شما را فراموش می‌کنند. اما به محض اینکه تنها شدند و به فردی نیاز داشتند که وقتشان را پر کند، فورا به سراغ شما می‌آیند. از این افراد دوری کنید، زیرا فقط سرویس می‌دهید و در عوض چیزی دریافت نمی‌کنید. این کار در طولانی‌مدت آزاردهنده خواهد شد.

۴- او فکر می‌کند که شما باید حتما تغییر کنید

وقتی با هم بحث می‌کنید، دوستتان اعتقاد دارد که همیشه شما مقصر هستید و این شمایید که باید تغییر کنید. این افراد همیشه خود را حق به جانب می‌دانند و این روحیه برای دوستی به هیچ عنوان خوب نیست.

۵- دوست شما روحیه دوگانه دارد: یا خوب و مهربان است یا سرد و بی‌تفاوت

اگر فردی که با او در ارتباط هستید یک روز خوب است و فردای آن روز بدون هیچ دلیلی با شما سرد و نامهربان برخورد می‌کند، انسان نرمالی نیست. بهتر است از او دوری کنید، زیرا همیشه شما را در این فکر فرو می‌برد که چه بدی‌ای به او کرده‌اید که چنین رفتاری از خود نشان می‌دهد!

۶- همیشه مراقب حرف زدن خود هستید تا او ناراحت یا عصبانی نشود

اگر در دوستی خود همیشه مراقب حرف زدن‌هایتان هستید تا مبادا به طرف مقابل بر بخورد و عصبانی شود، چه اصراری برای ادامه این دوستی دارید؟ افراد با هم دوست می‌‎شوند تا لحظه‌های شادی در کنار هم داشته باشند و اگر قرار باشد همه ساعات در کنار هم بودن به استرس سپری شود همان بهتر که این رابطه خاتمه بیابد.

۷- دوست شما مجبورتان می‌کند با دوستان دیگر او رقابت کنید

وقتی فردی که تصور می‌کنید رفیق شماست دایما از محبت‌ها یا کار‌های خوب دوست دیگری صحبت می‌کند، در واقع سعی دارد حس حسادت و رقابت را در شما برانگیخته کند تا بدین واسطه از هر دو طرف نهایت استفاده را ببرد. اگر چنین فردی در لیست دوستان شما قرار دارد بهتر است بی خیال او شوید و برای جلب رضایت او دست به هر کاری نزنید و سرویس‌دهی نکنید که بعدا هم پشیمان شوید.
چرا پایان دادن به دوستی با افراد مسموم بسیار سخت است؟ چگونه می‌توان این کار را انجام داد؟

اگر به مرحله‌ای رسیده‌اید که مطمئن هستید باید به دوستی خود پایان ببخشید، احتمالا با مشکلات و موانعی در مسیر خود مواجه خواهید شد. قطع رابطه کردن با فردی که مدت‌ها با هم وقت سپری کرده‌اید چندان آسان نیست. اما برای این منظور می‌توانید از چند روش زیر کمک بگیرید.

دوستان منفی هم ویژگی‌های مثبت خاص خود را دارند: روانشناسی موسوم به «یان یاگر» در کتاب خود با عنوان «وقتی دوستی‌ها آسیب‌رسان می‌شوند» نوشته: دوست‌نما‌ها هم همیشه بد نیستند و گاهی ممکن است برای شما کار‌های خوبی انجام دهند یا در مواقع لزوم به کمکتان بیایند. در چنین مواردی بهتر است همه خوبی‌ها و بدی‌های فرد را یادداشت کنید و سپس با یک حساب سرانگشتی ببینید آیا این دوستی ارزش ادامه دادن دارد یا خیر. اگر بر فرض طرف مقابل همیشه زیر قول‌هایش می‌زند، پولی که قرض داده‌اید را پس نمی‌دهد، راز‌های شما را پیش بقیه بازگو می‌کند توصیه می‌کنیم از این رابطه بیرون بیایید.

مسخره کردن همیشه در قالب جوک صورت می‌گیرد: اگر دوست شما اغلب سعی می‌کند در قالب خنده و شوخی حرف‌های سنگینی به کنایه بیان کند، شک نکنید که فرد خوبی برای دوستی نیست. به این خاطر که دوست واقعی اگر اشکالی در شما ببیند با مهربانی به شما گوشزد خواهد کرد و هرگز سعی نمی‌کند شما را مسخره کند.

از تنها شدن می‌ترسید: ترس از تنهایی بزرگ‌ترین دشمن انسان‌هاست. اغلب ما فقط برای اینکه تنها نباشیم هر آدمی را وارد زندگی خود می‌کنیم. حتی ممکن است رفتار‌های بد یک نفر را تحمل کنیم. اما این را به خاطر داشته باشید، اگر شما انسان اجتماعی و قابل قبولی باشید، افراد جدید راهشان را به زندگی‌تان پیدا خواهند کرد.

دوستی شما طولانی بوده و خاطره‌های زیادی با هم دارید: اگر یک دوست قدیمی یا همکلاس مدرسه کار‌هایی می‌کند که جز ناراحتی دستاوردی برای شما ندارد، بهتر است به دوستی خود پایان دهید. این رابطه‌ها همانند شکست عشقی هستند یعنی برای تحمل دوری دوست خود باید صبر و تحمل زیادی داشته باشید.

احساسات خود را نمی‌توانید درک کنید: شما احساسات متفاوتی نسبت به او دارید: خشم، علاقه، عصبانیت و ناراحتی. در چنین زمانی باید ببینید کدام یک از احساسات شما قوی‌تر هستند و آیا تمایل دارید که رابطه خود را به همین منوال ادامه دهید یا خیر.

دوستان مشترکی با هم دارید: اگر نمی‌خواهید دیگران در این میان موش بدوانند و خبر ببرند و خبر بیاورند، توصیه می‌کنیم قطع دوستی خود را علنی نکنید. سعی کنید به تدریج از فردی که مناسب دوستی نیست فاصله بگیرید تا کسی متوجه این امر نشود، اما در نهایت به رابطه نزدیک خود هم خاتمه داده باشید.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

با دیدن این ۷ نشانه به دوستی‌های خود پایان دهید

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
میثم
۰۹:۰۹ ۱۰ مهر ۱۳۹۷
ممنون از مطلب خوبتون. البته یه سوال داشتم دوست رو میشه کنار گذاشت اما همسر و شریک زندگی رو چی؟چون برخی از این خصوصیات رو توی همسرم می بینم اون موقع چیکار کنم؟ لطفا مطلبی در این خصوص بذارید و راهکار منطقی نشان بدهید. ممنون
میثم
۰۹:۰۹ ۱۰ مهر ۱۳۹۷
ممنون از مطلب خوبتون. البته یه سوال داشتم دوست رو میشه کنار گذاشت اما همسر و شریک زندگی رو چی؟چون برخی از این خصوصیات رو توی همسرم می بینم اون موقع چیکار کنم؟ لطفا مطلبی در این خصوص بذارید و راهکار منطقی نشان بدهید. ممنون