سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر مطرح کرد؛

استقرار ۱۲۰ شرکت دانش بنیان در برج فناوری دانشگاه امیرکبیر/ ضرورت سرعت بخشیدن به مجوز‌ها

حسینی تودشکی گفت: اخذ مجوز یکی از چالش‌های شرکت‌های فعال در حوزه سلامت است که باید سرعت پیدا کند.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین حسینی تودشکی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم امضا تفاهم نامه میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اداره تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، درمات و آموزش پزشکی با اشاره به توان علمی این دانشگاه در حوزه‌های سلامت، گفت: علاقه مندی بالایی در حوزه‌های سلامت و ساخت تجهیزات پزشکی در دانشکده‌های مهندسی مکانیک، الکترونیک، و مهندسی پزشکی این دانشگاه وجود دارد، در این بین باید شرایط مناسب استفاده از این پتانسیل‌ها به خوبی فراهم شود.

تودشکی با اشاره به فعال بودن برخی از این شرکت‌ها در حوزه مهندسی پزشکی، ادامه داد: تولید باندهای زخم و نرم افزارهای مدیریت سلامت تنها بخشی از دستاوردهای این شرکت‌هاست و در صورت توجه به پتانسیل‌های موجود قادر به رفع نیازهای حوزه سلامت هستیم.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر صدور مجوزها برای تجهیزات پزشکی ساخت داخل را از چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان این حوزه نام برد و یادآور شد: در این راستا لازم است با فراهم آوردن زمینه‌های مورد نیاز، صدور مجوزها در این حوزه سرعتی بیشتر پیدا کند.

وی از آمادگی این دانشگاه برای پذیرش اساتید و فارغ التحصیلان فعال در حوزه سلامت خبر داد و یادآور شد: ما از اعضای هیات علمی و فارغ التحصیلانی که حرفی در این حوزه دارند استقبال می‌کنیم، همچنین می ‌توانیم نیروی انسانی کارآمد این حوزه را به نهادهای مربوط معرفی کنیم.

مشارکت برج فناوری دانشگاه امیرکبیر با شرکت‌های فناور

در ادامه این مراسم مالک نادری مدیر کل فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر  با اشاره به تولید محصولاتی در حوزه مهندسی پزشکی، توسط 26 شرکت دانش بنیان مستقر در برج فناوری این دانشگاه، افزود: در بازدید مسوولان وزارت بهداشت از این شرکت‌ها، درخواست‌هایی مطرح شد.

وی با تاکید بر اینکه هیچ یک از این شرکت‌ها درخواست پول از این وزارتخانه را نداشتند، اظهار کرد: تسریع در اخذ تاییدیه‌ها و ارزیابی‌ها و معرفی محصولات به بازار از جمله درخواست‌های این شرکت‌ها از وزارت بهداشت است.

لزومی ندارد شرکت‌ های مستقر در برج فناوری دانشگاه امیرکبیر فارغ التحصیل این دانشگاه باشند

نادری اضافه کرد: با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، از وزارت بهداشت درخواست داریم که شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه مهندسی پزشکی را به ما برای استقرار در برج فناوری معرفی کنند. شرکت‌ هایی که در این برج مستقر می‌شوند الزاما نباید فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر باشند.

مدیر کل فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر استقرار سایر شرکت‌ها در این دانشگاه را موجب توسعه تعاملات و تمرکز شرکت‌های حوزه سلامت در بخش نوآوری سلامت این دانشگاه عنوان کرد.

خرید تجهیزات پزشکی از شرکت‌های سازنده، در توان دانشگاه‌ها نیست

وی خرید تجهیزات پزشکی برای مطالعه و ارزیابی و توسعه دانش را از دیگر چالش‌های این حوزه نام برد و یادآور شد: خرید این تجهیزات از شرکت‌های سازنده در توان دانشگاه‌ها نیست، از این رو به عنوان مثال زیمنس با 4 دانشگاه از جمله MIT تفاهم نامه‌هایی برای در اختیار قرار دادن تجهیزات حوزه سلامت منعقد کرده است. هدف از این تفاهم نامه کسب درآمد نیست بلکه این شرکت از دانشگاه‌های طرف قرار داد خواسته است تا با مطالعات، ارزیابی‌های خود را ارائه دهند تا این شرکت بتواند حرکت 10 سال آینده فناوری خود را تعیین کند.

نادری ادامه داد: از این رو از وزارت بهداشت انتظار می‌رود که حمایت‌هایی از دانشگاه ها برای دستیابی به تجهیزات روز دنیا صورت دهد. این اقدام منجر به تولید و توسعه علم و فناوری در حوزه سلامت خواهد شد.

وی مشارکت این دانشگاه با شرکت‌های فناور را از دیگر برنامه‌های این دانشگاه عنوان کرد و یادآور شد: بسیاری از شرکت‌ها بخش تحقیق و توسعه گسترده ای ندارند از این رو ما مایل هستیم که با این شرکت‌ها وارد همکاری شویم.

به گفته این مقام مسوول دانشگاه صنعتی امیرکبیر با یک شرکت داروسازی همکاری‌هایی را آغاز کرده است به گونه‌ای که بخش تحقیق و توسعه این شرکت در برج فناوری امیرکبیر مستقر شده است.

نادری ادامه داد: در نظر داریم که بخشی از این برج را به بخش تحقیقات مشترک با شرکت‌ها اختصاص دهیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.