سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح کرد؛

ایجاد 2 مرکز رشد جدید در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی/ پژوهش غیرعملی دردی دوا نمی کند

آقاجانی با تاکید بر ضرورت گسترش برنامه‌های پژوهشی از ایجاد ۲ مرکز رشد فعال در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  تفاهم نامه همکاری‌هاهمکاری های مشترک دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور به منظور حمایت مالی از طرح های پژوهشی کاربردی با حضور نصرت الله ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تالار شهیدبهشتی دانشگاه به امضا رسید.

در این مراسم که معاونان آموزشی، تحقیقات و فناوری و بین الملل دانشگاه، و معاونان پژوهشی دانشکده‌ها و مدیران پژوهشی دانشگاه نیزحضور داشتند، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسعه همکاری‌های دانشگاه با این مرکز ملی را منجر به رشد تولید دانش و فناوری در دانشگاه برشمرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دارای ۱۴ دانشکده، ۱۴۰۰ عضو هیئت علمی، ۱۲ هزار دانشجو، ۷۰ مرکز تحقیقاتی، ۵۷ شرکت دانش بنیان و چهار مرکز رشد فعال در عرصه‌های آموزش پزشکی و تولید دانش و فناوری در حوزه پزشکی نقش مهمی در کشور ایفا می‌کند.

رشد ۱۳۸ پله ای دانشگاه در رتبه بندی لایدن

وی با اشاره به دستاورد‌های دانشگاه در یک سال گذشته در حوزه پژوهش و تولید علم و فناوری گفت: علیرغم مشکلات موجود با همکاری دانشگاهیان در رتبه بندی لایدن با ۳۷ پله رشد و در وبومتریکس ۱۳۸ پله صعود داشته ایم و در رتبه بندی شانگ‌های نیز برای اولین بار جزو ۷۰۰ دانشگاه برتر جهانی شده ایم.

آقاجانی گفت: همچنین در یکسال گذشته این توفیق را داشته ایم که در زمینه تولید مقاله از مرز ۳۰۰۰ مقاله عبور کنیم و رتبه دوم پژوهش و رتبه دوم فناوری را در کشور کسب کنیم.

وی تاکید کرد: دیدگاه ما در این دانشگاه این است که در کنار انتشار مقاله، تولیدات علمی باید منجر به تولید فناوری، کارآفرینی، ثروت و در حوزه سلامت به ویژه منجر به ارتقای سلامت مردم شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد تحول از طریق پژوهش‌های کارآمد به منظور تسهیل مأموریت‌های صنعتگران، دانشگاهیان و مدیران را از اهداف دانشگاه برشمرد.

وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تلاش دارد که از دانشگاه نسل اول و دوم عبور کرده و به سمت دانشگاه نسل سوم و چهارم در آینده حرکت کند و گام‌های خوبی در این راستا برداشته شده است؛ از جمله آن افزوده شدن دو مرکز رشد جدید فعال، افزایش شرکت‌های دانش بنیان و گسترش علاقه به حوزه پژوهش در دانشگاه است؛ با این دیدگاه که پژوهش صرفا برای پژوهش دردی را دوا نمی‌کند و حتما باید پژوهش‌ها هدفدار و با برنامه و با هدف افزایش بنیه علمی کشور و یک ارتباط خوب با صنعت برای تولیدات صورت گیرد.

به گفته آقاجانی ایجاد تکنیک جدید، تولید داروی جدید، اصلاح در حوزه اقتصاد سلامت و سیاستگذاری سلامت و رفع مشکلات در حوزه پیشگیری بیماری‌های واگیر از شاخص‌های یک پژوهش کاربردی است.

ضرورت آموزش معلمان برای کشف استعدادهای مختلف دانش آموزان

ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز در این نشست با اشاره به تاریخچه تشکیل این صندوق و معرفی فعالیت‌ها و محور‌های کاری آن اظهار کرد: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در افق ۱۴۰۴ نهادی تعالی محور و پیشرو در کمک به تحقق پیشتازی ایران اسلامی در تولید علم و فناوری است و ماموریت آن حمایت متوازن از تحقیقات، کمک به تولید دانش و فناوری‌های راهبردی در راستای تحقق جهان پایدار با اتکا به مبانی معرفتی و سرمایه‌های علمی کشور است.

ضرغام بیان کرد: کمک به تقویت و توسعه زیرساخت‌های علم، فناوری و نوآوری در کشور، کمک و حمایت از پژوهشگران، فناوارن و نوآوران و کمک به تحقیقات تحول آفرین سه محور اصلی کاری این صندوق است.

وی بر مردمی سازی علم و انتشار نتایج تحقیقات و تاثیرات مفید آن‌ها در جامعه به زبان ساده و ترویج آن‌ها را مورد تاکید قرار داد.

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور همچنین آموزش والدین، مربیان مهدکودک‌ها و معلمان مدارس برای کشف استعداد‌های فرزندان را از جمله فعالیت‌های این صندوق در زمینه حمایت زیرساخت‌های علمی کشور برشمرد.

وی اعطای گرنت‌های مختلف (گرنت آغاز، کرسی پژوهشی، کرسی جوان و غیره) را از جمله حمایت‌های این صندوق از پژوهشگران و همه ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها برشمرد.

ضرغام با اشاره به زیرساخت‌های اجرایی این سازمان اظهار کرد: این صندوق دارای ۳۷ سامانه تخصصی و کاربرمحور است، ۱۵ کارگروه پژوهشی در رشته‌های مختلف دارد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.