محمود عباس رئیس هیات اقتصادی عراقی هم با تایید توانمندیهای کارخانه ماشین سازی اراک گفت: این کارخانه میتواند نیازهای پالایشگاههای عراقی را برآورده کند.
محمود عباس افزود: همه پالایشگاههای عراق به نوعی نیازمند نوسازی و بازسازی هستند و کارخانه هایی چون ماشین سازی اراک در همسایگی عراق میتواند به نوسازیها کمک کند.
صفری مدیرعامل کارخانه ماشین سازی اراک هم گفت: این کارخانه توانایی تولید سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن انواع تجهیزات انرژی را دارد، اما فعلا با ۳۰ تا ۴۰ درصد توان کار میکند و دیدار هیاتهای کاری و اقتصادی میتواند زمینه ساز فعالیت بخشهای مختلف این کارخانه و تولید بیشتر شود.
وی اضافه کرد: کارخانه ماشین سازی توانایی کارخانه سیمان، برجهای بلند پالایشگاهی و پتروشیمی و کارخانههای کوچک میانی را دارد.
مدیرعامل کارخانه ماشین سازی اراک با بیان اینکه محصولات این کارخانه برای پیمانکار داخلی نصف قیمت مشابه خارجی تمام میشود و ساخت برای پیمانکار خارجی دست کم یک میلیون دلار ارزآوری دارد، افزود: پایین بودن هزنیههای ساخت تجهیزات در ماشین سازی فرصتی را برای جلب نظر پیمانکاران خارجی و برنده شدن در مناقصهها و عقد قراردادهای کاری است.
دو هیات اقتصادی روس و عراقی از توانمندیهای کارخانه ماشین سازی اراک به عنوان بزرگترین کارخانه ساخت تجهیزات انرژی خاورمیانه دیدن کردند.
انتهای پیام / ج