او در ادامه با تاکید بر اینکه ما در شرایط عدم اطمینان به سر میبریم، اظهار کرد: در شرایط عادی فعالان بازار نتایج را میدانند، ولی در بین انتخاب گزینههای مختلف مردد هستند؛ در حالیکه در شرایط عدم اطمینان فعالان اصلا نمیدانند چه چیزی قرار است اتفاق بیافتد. در چنین شرایطی این پارامترهای سیاسی هستند که تعیین کننده وقایع هستند. اینجا ما یکسری بازنده خواهیم داشت، یعنی در چنین شرایطی که ارزش کالاها بیشتر از اندازه واقعی آنها است ممکن است با بروز اتفاقاتی در دنیای سیاست قیمتها به حالت عادی خود برگردند و کسانی که روی دلار سرمایهگذاری کردهاند دچار ضرر و زیان شوند.
این استاد دانشگاه همچنین با اشاره به اثر حجم بالای نقدینگی بر افزایش قیمت دلار بیان کرد: اگر مردم همه حجم نقدینگی که در دست دارند را بخواهند به بانک مرکزی بدهند و بانک مرکزی هم در قبال آن بخواهد ذخایر طلا و دلار خود را به آنها بدهد، باز هم در بدبینانهترین حالت قیمت دلار باید در بازه ۱۴ هزار تومان ثابت بماند.
گفتنی است در روزهای گذشته شاهد افزایش مجدد نرخ ارزهای خارجی در بازار بودهایم به نحوی که روز گشته دلار قیمت ۱۵ هزار تومان و یورو ۱۸ هزار تومان را رد کرد. برخی از کارشناسان این مساله را به خاطر تاثیر شرایط سیاسی بر فضای مسائل اقتصادی ارزیابی کردهاند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
گرانی تا کی ؟.
کار افرین هایی که با دلار 14 تومنی الان دارن نیاز هاشون رو میخرن بیارید معرفی کنید
مردم ببین این دلار 14 تومنی دست کی هست
نان / آب .برق .گاز ؟؟؟
نان ؟؟؟
بنزین ؟؟
چرا
چرا
چرا
چرا
اول که وزیر اقتصاد گناه رو گردن تلگرام انداخت و تلگرام فیلتر شد.
بعد اعلام کردند قیمت واقعی دلار ۶۰۰۰ تومن. دوباره شد ۸۰۰۰ تومن.
یک مقام مسئول در شرکت بوتان: نرخ ارز ۳۰ درصد گران شد، چاره ای نبود؛ ناگزیر به افزایش قیمت شدیم!
یک مقام مسئول در شرکت بوتان با بیان اینکه اوضاع امروز واحدهای تولیدی مانند گیر کردن واحدهای تولیدی میان دو چرخ دنده "رکود" و "قیمت تمام شده" است، گفت: به دلیل افزایش حدود ۳۰ درصدی نرخ ارز از ابتدای امسال تاکنون ناگزیر به افزایش قیمت شده ایم...