سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه رفتار خود را در مواقع حساس مدیریت کنیم؟

یک مشاور خانواده گفت: بسیاری از افراد با بروز دادن عکس‌العمل‌های افراطی در مواقع حساس، اوضاع را پیچیده‌تر می‌کنند.

شکوفه اویار حسینی مشاور خانواده درگفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ اظهار کرد: بسیاری افراد در مواقع بحران عکس‌العمل‌های افراطی از خود نشان می‌دهند که این رفتار اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند؛ یک مادر حق دارد نگران آینده نوجوانش باشد، حق دارد از عادت به سیگار بترسد، اما باید بداند که چگونه باید با نوجوانش صحبت کند تا اوضاع را مدیریت کند؟ در قدم اول این مادر باید احساس خودش را خیلی شفاف بیان کند.

اگر فرزندمان سیگار کشید باید چگونه با او رفتار کنیم؟

این مشاور خانواده بیان کرد: وقتی برای نخستین بار متوجه سیگار کشیدن فرزندتان شدید باید رفتاری منطقی از خود نشان دهید و بگویید، وقتی سیگار توی جیبت دیدم انگار دنیا روی سرم خراب و وجودم پر از غم و ترس شد، حتما در حضور  پدرت باید درباره علت سیگار کشیدنت گفتگو کنیم، برای فردا  یک جلسه سه نفره می‌گذارم تا دلیل سیگار کشیدن را بگویی، من و پدرت تا سن بلوغ باید مراقب سلامت ذهن و بدنت باشیم ؛ نکته مهم‌تر این است که در این جلسه نباید خواهر و برادر نوجوانی که سیگار مصرف کرده، حضور داشته باشند.


بیشتر بخوانید: چگونه لحظات بحرانی را مدیریت کنیم؟


رفتار درست به کودک در زمان مواجه شدن با مشکل

اویار حسینی ادامه داد: با فرزندتان اینگونه صحبت کنید؛ مثلا به او بگویید ازتو انتظار دارم تا فردا کمتر با من حرف بزنی تا بتوانم بهتر خودم را آرام کنم.

در جلسه سه نفره بعد از ارزیابی علت, به نوجوان کمک می‌شود جایگزینی بهتر برای رفع نیازش پیدا کند و حتما در صورت نیاز برای او تنبیهی در نظر گرفته می‌شود، اما نکته مهم این است که خود نوجوان در پیدا کردن تنبیه مناسب و طول مدت تنبیه مشارکت می‌کند.

وی یادآوری کرد: تجربه نشان داده است اگر نوجوان اختلالات خلقی و شخصیتی نداشته باشد، مشکل حل خواهد شد؛ این زمان یکی از موارد مشکل‌زاست که اگر والدین نتوانند آن را مدیریت کنند، آینده کودک تحت شعاع قرار گرفته و تبدیل به یک بحران در زندگی می‌شود، بهترین کار برای مقابله با این موارد مشورت با یک مشاور است تا بتوان به درستی در این راه قدم برداشت.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.