وی ادامه داد: فرهنگ پیشگیری از پوسیدگی دندان و استفاده از مسواک در بین افراد جا افتاده است اما اگر کسی در سالهای عمر خود مسائل بهداشتی دهان و دندان را رعایت نکرده باشد، ارائه خدمات دندانپزشکی در سنین میانسالی یا سالمندی پر هزینه میشود.
صمدزاده گفت: باتوجه به محدودیت منابع مالی، وزارت بهداشت تلاش کرد که برنامههای پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان را در گروه سنی اجرا کند که بالاترین تأثیر را داشته باشد در همین راستا 6 تا 14 سال جزو گروه هدف وزارت بهداشت محسوب میشوند.
معاون امور دندانپزشکی در اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت تأکید کرد: مردم در گروههای سنی دیگرجامعه معمولا برای قطع درد دندان هزینه میکنند و کمتر کسی برای پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان به متخصص مراجعه میکند.
وی اظهار کرد: وزارت بهداشت معاینات و چکاپ دندانهای دانش آموزان را با هدف پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان در همه مدارس کشور با آغاز سال تحصیلی جدید انجام میدهد و در تلاش است که علاوه بر بحث پیشگیری، مسائل آموزشی را نیز به دانش آموزان یاد بدهیم.
صمدزاده گفت: آموزش مسائل بهداشت دهان و دندان سبب کاهش هزینههای کمرشکن و سنگین دندانپزشکی و حتی حوزه سلامت کشور میشود و من معتقدم باید صندوقهای بیمهگر در جهت رفع مشکلات و بیماریهای دهان و دندان مردم، برخی از خدمات را تحت پوشش خود قرار دهند.
معاون امور دندانپزشکی در سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: وزارت بهداشت سعی دارد بستههای خدمتی بیمه را در حوزه دندانپزشکی با هدف پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان و کاهش هزینههای سلامت خانوار گسترش دهد.
وی یادآوری کرد: وزارت بهداشت برای گروه سنی بین 6 تا 14 سال و مادران باردار پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت در شهرهای زیر 20 هزار نفر و مناطق محروم که دارای دفترچه بیمه روستایی هستند، بستههای خدمتی ترمیم دندان و فلورایدتراپی به صورت رایگان در نظر گرفته است.
انتهای پیام/