کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه حلبوسی به سبب جوان بودن خط فکری مشخصی را ندارد، بیان کرد: عبدالمهدی فردی عملگرا و منعطف است که می تواند با اتکا به این ویژگی ها تا حدودی در مدیریت اوضاع داخلی و خارجی عراق با موفقیت عمل کند.
وی ادامه داد: البته به لحاظ مدیریتی تردید هایی در خصوص نخست وزیری عبد المهدی وجود دارد و اینکه آیا او می تواند به عنوان یک فرد مقتدر عراق را اداره کند یا خیر؟
کارشناس مسائل بین الملل با تاکید بر اینکه یک مدیریت چند جانبه باید در فضای کشور عراق حاکم شود، افزود: عبدالمهدی سابقه خوبی در تعامل با ترکیه و عربستان دارد، چنانچه در بهبود شرایط عراق تاثیر خواهد گذاشت.
بهشتیپور تأکید کرد: تیم هایی که با عبدالمهدی کار خواهند کرد باید بسیار قدرتمند و کاربلد باشند تا با اتخاذ رویکردی چند جانبه زمینه تعامل خوب را با کشورهای منطقه فراهم کنند.
این کارشناس مسائل بینالملل با اشاره به تأثیر حضور عبدالمهدی به عنوان نخست وزیر در تسریع روند تشکیل دولت عراق، تاکید کرد: عبد المهدی قادر است میان شیعیان عراق میانجی گری کرده و اختلافات بین آنها را حل و فصل کند، تا جایی که حضور وی در کسوت نخست وزیری به نزدیک تر شدن طیفهای مختلف شیعه در عراق از جمله مقتدی صدر، حکیم و جناح العبادی کمک میکند.
انتهای پیام/