او افزود: واقعیت این است که فدراسیون همانند دوره های قبل تلاش کرد تیم را با آمادگی به مسابقات اعزام کند و بازیکنان پیش از حضور در نبرد قهرمانی جهان اردوی اسلوونی را پشت سر گذاشته بودند و با این شرایط باید منتظر نتایج بهتری میبودیم که البته رخ نداد.
کارشناس والیبال ایران در ادامه به گروه ایران و حریفانش در مسابقات قهرمانی جهان اشاره کرد و گفت: به نظر من ایران با گروه سختی مواجه نبود و اگر استراتژی درستتری به کار میبرد، میتوانست به مرحله بعد نیز صعود کند. تیمها بازیکنان جدید و جوان در ترکیبشان داشتند و انتظار میرفت تیم با تجربه ایران مقابل این حریفان بهتر کار کند.
بهروز عطایی در پاسخ به این سوال که دلیل اصلی افت والیبال ایران در سالهای اخیر چه میتواند باشد، گفت: ترکیب تیم ایران از سال 2010 تا کنون تغییرات بسیار کمرنگی داشته و این موضوع موجب شده که دست والیبالیستها ایران و سبک بازی آنها برای همه حریفان رو شود. ما همواره از جوانگرایی حرف میزنیم و خیلی از مسابقات نیز بازیکنان جوان را به زمین میفرستیم اما در شاکله تیم هنوز امیدمان به همان بازیکنان قبل است. اگر قرار است جوانگرایی شود و بخواهیم بهای آن را نیز بدهیم منطقی است. اما اینکه با نام جوان گرایی باز در مسابقات مهم همان ترکیب با تجربهها را به میدان بفرستیم نتیجه بخش نخواهد بود.
او افزود: در واقع تصور میکنم والیبالیستهای باتجربهتر تیم ملی والیبال به شدت دچار بی انگیزگی هستند و این بی انگیزگی تیم را دچار مشکل کرده است. تیم ملی والیبال در سالهای نه چندان دور مقابل حریفانی مانند باکو و لهستان و کانادا و ... بسیار با انگیزه بود و حتی حریفان سخت تر از این را نیز به زانو در میاورد اما حالا شاهد اتفاقاتی هستیم که از شان والیبال دور است. قطعا عنوان سیزدهمی برازنده تیم هشتم رنکینگ جهانی نیست و باید این موضوع به طور ریشهای حل شود.
بیشتر بخوانید:
سقوط آزاد والیبال در وارنا / کولاکوویچ روی دور کُند!
حمیدی: کادرفنی تیم ملی، به درستی ملی پوشان والیبال را هدایت نکردند
انتهای پیام/