وی اضافه کرد: روز گذشته، ۱۸ دستگاه کانتینر حاوی تجهیزات پزشکی به ارزش بیش از ۴۲ میلیارد تومان از این بندر خارج شد که تشریفات مربوط به عملیات تخلیه از کشتی تا ترخیص آن کمتر از سه روز به طول انجامید و به لحاظ مدت زمان خروج کالا، یک رکورد محسوب می شود.
عفیفی پور گفت: تلاش خواهیم کرد با همکاری ارگان های دیگر این سرعت بیش از پیش افزایش یابد، خروج کالا از بندر تسهیل و ماندگاری کالاها کمتر شود تا کالاها سریع تر به دست مصرف کننده نهایی برسد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده برای کالاهای اساسی از جمله برنج و روغن و سایر مایحتاج مردم، گفت: کشتی های حامل این گونه کالاها و تجهیزات پزشکی بدون نوبت در اسکله های ۴۰ گانه این بندر پهلودهی می شوند و انبارهایی برای نگهداری اینگونه کالاها در نظر گرفته شده تا به محض انجام تشریفات گمرکی از بندر خارج شوند که این روند طی دوسه ماهه اخیر سرعت خیلی خوبی گرفته است.
وی همچنین به بیان ظرفیت های دیگر بزرگترین بندر تجاری کشور که به ورود و خروج کالا به ویژه کالاهای اساسی کمک می کند، پرداخت و افزود: پایانه های ریلی- کانتینری این بندر بالغ بر ۷۰۰هزار TEU(هر واحد تی.ای.یو معادل یک کانتینر بیست فوت) ظرفیت نگهداری کالا دارند و می توان کانتینرها را در شرایط ایمن به وسیله واگن به بندر وارد و از آن خارج کرد.
عفیفی پور اضافه کرد: از طرفی دیگر، در بندر شهید رجایی بالغ بر ۲۰۰۰ پلاک یخچالی وجود دارد که امکان پذیرش هر نوع کالای وارداتی و صادراتی که نیازمند خدمات سردخانه ای بسته به دمای استاندارد مورد نیاز برای نگهداری کالا باشد، وجود دارد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان در پایان به فعالیت بیش از ۵۰ پایانه و محوطه نگهداری کالا با راهبری بخش خصوصی در بندر شهید رجایی اشاره کرد و گفت: همه فعالان بخش دولتی و خصوصی امکانات و تسهیلات ویژه ای را فراهم کرده اند تا خدمات تخلیه کالا از کشتی، بارگیری محموله های صادراتی و خروج کالاها از بندر در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت، انجام شود.
انتهای پیام/ب