عباسی گفت: با رسمیت یافتن خریداران بینالمللی در بازار سرمایه، بورس نفت ایران تبدیل به یک کریدور بینالمللی در حاملهای انرژی خواهد شد.
وی ادامه داد:هم اکنون برای خریداران بین المللی در بورس وجاهت رسمی قائل نیستیم.این افراد توانایی خرید با واسطه را دارند و مفهوم این موضوع کم شدن سود و به صرفه نبودن آن برای سرمایه گذار خارجی است.همین موضوع سبب بی رغبتی سرمایه گذار بین المللی برای ورود به بازار سرمایه داخلی می شود.
بیشتر بخوانید:عرضه آزمایشی نفت خام در بورس/خواب آمریکا برای نفت ایران هیچ گاه تعبیر نخواهد شد/احتمال بازگشت کارت سوخت برای کنترل قاچاق
کارشناس بازار سرمایه اظهار کرد:ماهیت ورود نفت در بورس خوب است اما برای جلوگیری از رانت و بوجود آمدن حباب ،باید هویت خریدار حقیقی و حقوقی به طور کامل بررسی شود.اینکه صرفا افرادی با ورود در بورس و معامله مقداری حواله نفت، در طی مدت زمان به علت نوسان قیمت به کسب سود بپردازند، بدون آنکه هیچ نفتی جا به جا شده باشد کار اشتباهی است.
کارشناس بورس در پایان پیامدهای قانون محدودیت عرضه نفت در بورس را با در نظر گرفتن بازار اقتصادی فعلی، کاملا تجربی دانست و گفت : با توجه به اینکه فروش نفت به صورت حواله ای انجام می پذیرد به طور قطع نمی توان این موضوع را عاملی مثبت در بازار دانست چرا که نرخ بازار متناسب با سررسید حواله تعیین می شود.
انتهای پیام/