سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دلایل پنهان ابتلا به افسردگی چیست؟

افسردگی گاه مربوط به عوامل محیطی نیست و به شیمی مغز، هورمون ها، وراثت و ژنتیک است، ولی برخی علل ابتلا به افسردگی وجود دارند که شاید تا به حال چندان با آن‌ها آشنا نشده باشیم.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، افسردگی در اشکال مختلف ظاهر می‌شود و قادر است هر کسی را درگیر کند. فراموش نکنید که نادیده گرفتن این اختلال منجر به از بین رفتن آن نخواهد شد:

بیماری‌های مزمن: برخورد با بیماری‌های مزمن تنها از نظر جسمی سخت نیست بلکه روان را نیز درگیر خود می‌کند. افرادی که از یک بیماری مزمن مانند بیماری‌های قلبی، سرطان و دیابت رنج می‌برند، به احتمال بیشتری دچار افسردگی می‌شوند. از این رو کارشناسان بر مدیریت هر چه بهتر سلامت روان در کنار مبارزه با بیماری مزمن تاکید می‌کنند.

سیگار کشیدن: محققان بریتانیایی در مطالعات خود در سال جاری میلادی پی برده اند که سیگاری‌ها به مراتب بیش از غیر سیگاری‌ها از اضطراب و افسردگی رنج می‌برند.


بیشتر بخوانید: چهره‌هایی که مبتلا به بیماری‌های روحی و روانی بودند 


استفاده بیش از حد از رسانه‌های اجتماعی: با توجه به مطالعات کسانی که از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، سرمایه گذاری عاطفی بیشتری در دنیای مجازی کرده، عزت نفس پایینی داشته و بیش از بقیه افراد دچار اضطراب و افسردگی می‌شوند.

محل سکونت: محققان آمریکایی اعلام کرده اند کسانی که در مناطق شهری زندگی می‌کنند ممکن است بیشتر مستعد ابتلا به بیماری‌های روانی بخصوص افسردگی باشند. البته به گفته آن‌ها علت این اتفاق پیچیده است، ولی به هر حال صرف زمان بیشتر در طبیعت یک پادزهر مفید تلقی می‌شود.

رژیم غذایی: گزارش کلینیک مایو نشان می‌دهد افرادی که از یک رژیم غذایی فقیر حاوی غذا‌های پر گوشت و فرآوری شده، شکر و چربی پیروی می‌کنند، بیشتر مستعد ابتلا به افسردگی هستند.

بیش از حد نشستن: ورزش خلق و خوی را افزایش می‌دهد در مقابل عدم فعالیت افسردگی را به همراه دارد.

کمبود خواب: این اختلال تنها با سایر بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی، پرفشاری خون و دیابت همراه نیست بلکه شرایط عاطفی نامطلوب را نیز به همراه دارد. همانطور که خواب کم افسردگی ایجاد می‌کند، افسردگی نیز سیکل خواب را به هم می‌زند و یک چرخه معیوب تولید می‌شود.

التهاب مغز: در حال حاضر پژوهش‌ها بیشتر روی این نکته متمرکزند که علائم افسردگی ممکن است به دلیل التهاب عصبی در مغز بروز کند. به گفته محققان التهاب مغز در افراد افسرده ۳۰ درصد بیشتر از سایر افراد است.

منبع: آوای سلامت

انتهای پیام/

ابتلا به افسردگی ۸ دلیل پنهان دارد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۲۵ ۱۵ مهر ۱۳۹۷
افسردگی ارثی را نمی توان درمان کرد چون بطور مداوم مغز مشغول است و پیام های نامیدی و یاس و استرس و غم فراوان به نفر هجوم می آورد که با تخیل واهی همراه است نفر به مرور زمان دچار بی خوابی در شب و بیماری مالیخولیا می گیرد و اعتماد به نفس را از دست می دهد وبی قراری شدید دچار میشود اعتیاد در کمین هم است.