سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برای اولین بار در خاورمیانه؛

برگ زرینی دیگر در تاریخ پزشکی شیراز با پیشتازی در ایجاد امکان بازتوانی روده

مسوول بخش بازتوانی روده در دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پیشتازی بیمارستان پیوند اعضای بوعلی سینا، در انجام بازتوانی و پیوند روده در آسیا خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ حامد نیکوپور رییس بخش بازتوانی روده مرکز پیوند ابو علی سینای شیراز با اشاره به اینکه پیش بینی می‌شود سالانه بین ۶۰۰تا ۸۰۰ نفر در کشور به دلیل بی اطلاعی از ابتلا به بیماری نارسایی روده جان خود را از دست می‌دهند، گفت: هم اینک اقدامات بازتوانی روده تنها در شیراز انجام می‌شود و در طی هشت ماه گذشته، ۴۰بیماری که مشکل نارسایی روده به بیمارستان پیوند اعضای بوعلی سینا ارجاع شده بودند، خدمات بازتوانی و پیوند روده دریافت کردند.

وی با اشاره به اینکه بیماری‌های نارسایی روده‌ای قابل کنترل است، افزود: با مصرف دارو و همچنین تزریق وریدی می‌توان این بیماری‌ها را کنترل کرد تا بیماران زندگی عادی و روزمره داشته باشند.

نیکوپور تاکید کرد تا بیماران، روند درمان را به موقع پیگیری کنند تا مشکل نارسایی روده با کمک اصلاح تغذیه، تزریق وریدی و یا جراحی بازسازی روده مداوا شده و نیاز به پیوند روده نباشد.

این عضو تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه طول روده کوچک انسان سالم از ۲ و هفت دهم تا سه و نیم متر است، گفت: در بیمارستان پیوند اعضا بوعلی سینا قادر هستیم حتی بیمارانی که با روده ۲۵ سانتی متری متولد شده اند را درمان کرده و یا طول روده آنان را افزایش دهیم تا زندگی سالم داشته باشند.

مسوول بخش بازتوانی روده در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: در کمتر از پنج درصد بیماران، تنها راه درمان، پیوند روده است که این اقدام در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، انجام می‌شود.

او باز توانی روده را پس از مشکلات ناشی از برخی جراحی ها، دارای اهمیت قابل دانست و افزود: از آنجا که بسیاری از بیماران در کشور از این دستاورد پزشکی در شیراز اطلاع کافی ندارند، دچار سوء تغذیه شدید شده و حتی در مواردی این بیماری منجر به مرگ می‌شود.

نیکوپور یادآور شد: برخی از بیماران در سنین میانسالی یا حتی بالاتر هم به این بیماری مبتلا می‌شوند.

به گفته این عضو تیم پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نخستین پیوند روده توسط دکتر «فاضل» و نخستین پیوند موفق روده و چند ارگانی نیز توسط دکتر «سامان نیک اقبالیان» در شیراز انجام شده است.
انتهای پیام/ر

درمان قطعی نارسایی روده در شیراز

برچسب ها: درمان ، علوم پزشکی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.