طبایی تصریح کرد: مجمع با هدف پرداخت به مشکلات زخم و ترمیم بافت راهاندازی شد و امسال نیز یکی از فعالیتهای مهم پژوهشکده زخم و ترمیم بافت، ارائه راهکار برای بهبود تأثیرات زخم بر بدن انسان است.
رئیس سومین کنگره بینالمللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در ادامه گفت: متأسفانه پس از زخمهای تصادف، زخم پای دیابتی بیشترین دلیل قطع پای افراد است، در آمریکا نیز سالانه 9 میلیون دلار برای درمان زخمهای مزمن پرداخت میشود و طی بررسیهای آماری که سه سال پیش در اصفهان انجام شد، حدود هزار میلیارد تومان برای درمان زخمهای مزمن هزینه میشود که این هزینه، هزینه ای هدفمند نیست.
در ادامه این نشست پروین منصوری دبیر علمی سومین کنگره بینالمللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت گفت: باتوجه به مطالعات در حیطه زخم، استقبال زیادی برای ارسال مقالات در این دوره از همایش شاهد بودیم و 220 مقاله برای بررسی ارسال شد که این عدد نشاندهنده رشد 40 درصدی تعداد مقالات ارسال شده است.
وی افزود: 110 مقاله برای ارائه و پوستر انتخاب شد که 53 سخنرانی در طول سه روز در برنامههای این کنگره قرار دارد.
منصوری با بیان اینکه 65 درصد مقالات ارسال شده مربوط به علوم پایه هستند گفت: در کنار این 35 درصد مقالات به علوم بالینی اختصاص داشت. طی سه روز کنگره، پنلهایی نظیر طب داخلی در زخم، راهکارهای جدید در ترمیم زخم، زخم پای دیابتی، پرستاری و طب مکمل، طب و پانسمانهای نوین و علوم پایه و راهکارهای غیرتهاجمی ارائه میشود.
دبیر علمی سومین کنگره بینالمللی و پنجمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در ادامه بیان کرد: در این کنگره دانشجویان علاقهمند به فعالیتهای پژوهشی ارائه کوتاهمدت درباره دستاوردهای پژوهشی خود انجام میدهند که به سه طرح برگزیده جوایزی اهدا میشود.
همچنین منصوری از رونمایی نرمافزار جدید مدیریت و شناسایی علائم ترمیم زخم و راهکار درمانی زخم پای دیابتی در کنگره خبر داد.
انتهای پیام/