سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

پزشکان انگیزه‌ای برای عقد قرارداد با سازمان‌های بیمه‌گر ندارند/ متخصصان نمی‌خواهند کنترلشان کنیم

فرزین گفت: پزشکان انگیزه‌ای برای عقد قرارداد با سازمان‌های بیمه‌گر ندارند و ترجیح می‌دهند زیرنظر ما نباشند و آن‌ها را کنترل نکنیم.

کوروش فرزین مدیر کل بیمه سلامت استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره علت تحت پوشش بیمه نبودن مطب‌‌ها، اظهار کرد: مطب‌های خصوصی به دلایل مختلفی با سازمان‌های بیمه‌گر قرار داد نمی‌بندند؛ مطب‌ها اصولا به دلیل اینکه تنها یک خدمت را ارائه می‌دهند تمایلی ندارند تا با سازمان‌های بیمه گر قرار ببندند، به طور مثال مطب قلب و عروق تنها نوار قلب، اکو و تست ورزش و خدماتی انگشت شمار دارد و مانند بیمارستان‌ها برایشان ارزشی ندارد تا با بیمه قرارداد ببندند.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران بیان کرد: اصولا مطب‌های خصوصی معتقد هستند سهمی که پرداخت می‌کنیم قابل توجه نیست؛ سازمان‌های بیمه گر بر اساس مصوبه هیئت دولت از مراکز خصوصی بر اساس تعرفه دولتی خرید خدمت می‌کنند، مثلا تعرفه ویزیت متخصص برای بخش دولتی 15 هزار تومان و در بخش خصوصی 40 هزار تومان است، سازمان بیمه گر 70 درصد از 15 هزار تومان را پرداخت می‌کند و بیمار ما به تفاوت 15 هزار تومان را پرداخت می‌کند.

فرزین ادامه داد: زمانی که فرد به آزمایشگاه می‌رود از 40 هزار تومان هزینه انجام آزمایش، با داشتن بیمه 30 هزار تومان پرداخت می‌کند و 10 هزار تومان آن را سازمان بیمه‌گر پرداخت می‌کند، در این مواقع آن آزمایشگاه یا مطب به این فکر می‌کند که باید سندی را تنظیم کند تا بیمه این 10 هزار تومان را بعد از 3 ماه پرداخت کند از قرار دادن بستن با سازمان بیمه گر منصرف می شود و ترجیح می‌دهد کل 40 هزار تومان را از بیمار بگیرد و درگیر کارهای بیمه‌ای نشود، این یکی از اصلی‌ترین علل قرار داد نبستن مطب‌های خصوصی با سازمان بیمه گر است.

تهرانی‌ها مایل به عقد قراردادبا بیمه نیستند

وی افزود: در استان تهران اصولا افراد تمایل کمتری به قرار داد بستن با سازمان بیمه دارند و این درخواست‌ها در شهرهای دیگر مانند ایلام و اصفهان بیشتر است، باید در ابتدا فرهنگ سازی شود و پزشکان بهتر همکاری کنند، اغلب پزشکانی که طرف قرارداد نیستند اکثر استاد تمام و استادیار هستند و به دلیل داشتن مطب خصوصی و تعداد بیماران زیاد، هیچ انگیزه‌ای برای اینکه با سازمان بیمه گر قرار داد ببندند، ندارند.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران تشریح کرد: در شهرهای کوچک به دلیل اینکه  پزشکان مراجعین کمتری دارند با بیمه  قرارداد بسته می‌شود، که به نوعی کار بازاریابی هم به شمار می‌رود، در این صورت طرف قرار داد بیمه به شما مراجعه می‌کند تعداد مراجعین افزایش پیدا می‌کند، همچنین در شهرهای کوچک دیده شده است که مردم به دلیل وضعیت اقتصادی، کمتر به مطب‌ها مراجعه می‌کنند  و به طور مثال در سیستان و بلوچستان اگر مطب خصوصی باشد مردم نمی‌توانند 40 هزار تومان هزینه ویزیت بدهند و به مراکزی که طرف قرار داد با بیمه هستند مراجعه می‌کنند.

تمایل داروخانه ها به همکاری با سازمان بیمه گر

فرزین ادامه داد: داروخانه‌ها با سازمان‌های بیمه‌گر قرار داد می‌بندند، چرا که تعرفه دارو بخش خصوصی و دولتی ندارد و 70 درصد پول دارو پرداخت می‌شود، اما برای مطب پزشک این حساسیت وجود ندارد و علیرغم درخواست‌های ما برای اینکه قرار داد ببندند، برخی پزشکان اصلا قبول نمی‌کنند، و ترجیح می‌دهند زیرنظر ما نباشند و آن‌ها را کنترل نکنیم، مثلا در طول یک روز پزشک نباید بیش از یک ویزیت داشته باشد اما برخی ممکن است بیش از یک ویزیت داشته باشند و این خلاف قانون بیمه است، یا در طول ماه ممکن است بیماران تکراری ببینند و نباید بیش از حدی بیمار تکراری ببینند.

وی یادآوری کرد: مطب‌ها به دلیل اینکه جوابگوی سازمان بیمه گر نباشند با بیمه قرار داد نمی‌بندند، چرا که پول آزاد گرفتند برای آن‌ها راحت‌تر است، اما  3 هزار  پزشک عمومی با سازمان‌های بیمه‌گر قرار داد می‌بندند چرا که برای آن‌ها صرف دارد قرار داد داشته باشد و تعداد بیماران بیشتری خواهند داشت، از طرفی این قرارداد برای آن‌ها  نوعی پس انداز به حساب می‌آید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
فرشید
۰۸:۳۴ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
کاش مردم یکطرفه قضاوت نکنن! اون آقایی که نوشته تجارت میکنن اگه ۱۲ ماه یه نفر پولشونو نگه داره و نده چه رفتاری خواهند داشت.
بیمه باید بعد از ارائه ی نسخ توسط پزشک ۶۰ درصد مبلغ رو سر ماه و ۴۰ درصد مابقی رو نهایتا ظرف ۳ ماه پرداخت کنه
در حالیکه بیمه ۱۲ ماه کل پول رو نگه میداره و به پزشک نمیده از این طرف هم مظلوم نمایی میکنه به بیمه شده میگه پزشکا با ما قرارداد نمیبندن بله قرارداد نمیبندن چون مدام از طرف بیمه اذیت میشن
Mohsen
۰۶:۴۶ ۰۲ مهر ۱۳۹۷
سازمان های بیمه گرهم علاقه ای به اجرای تمام تعهدات خودباتوجه به افزایش نرخ ارزندارندفقط سرمایه فوت وتشکیل سرمایه راهدف قرارداده اندباسود12درصددرکل بخش بیمه یک صندوقی شده که افرادخاص به آن دست درازی نموده اندبه روش افزایش دادن نرخ ارز.بیمارمانندفیلی شده که مرده وزنده آن پنج تومنه
ناشناس
۰۹:۲۷ ۰۱ مهر ۱۳۹۷
الان اونها دارند تجارت میکنند نه طبابت