سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون آموزش ابتدایی مطرح کرد؛

فردا؛ میزبانی ۶۳ هزار مدرسه از کلاس اولی‌ها/ سال تحصیلی جدید کلاس بدون معلم نداریم

حکیم زاده گفت: فردا یک میلیون و ۴۳۶ هزار کلاس اولی در ۶۳ هزار مدرسه سال تحصیلی را آغاز می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی در بخش خبری شبکه خبر اظهار کرد: مراسم روز شکوفه‌ها و غنچه‌ها فردا با حضور سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در دبستان شهید امیری کیا برگزار می‌شود و زنگ مدرسه راس ساعت هشت صبح نواخته می‌شود.

وی ادامه داد: فردا یک میلیون و ۴۳۶ هزار نوآموز دبستانی و نوآموزان پیش دبستانی سال تحصیلی را در ۶۳ هزار مدرسه آغاز می‌کنند همچنین ۲۰۲ مدرسه تک نفره در سطح کشور برای تحصیل دانش آموزان داریم.

معاون آموزش ابتدایی درباره وضعیت آمار دانش آموزی نسبت به سال گذشته و  با اشاره به اینکه هنوز تعداد نهایی دانش آموزان کاملا احصا نشده است، گفت: شاهد افزایش جمعیت تعداد دانش آموزی هستیم که این افزایش به رشد تعداد افراد در سن دانش آموزی و تسهیل ثبت نام اتباع خارجی بر می‌گردد.

معاون آموزش ابتدایی درباره تمهیداتی که برای جشن روز شکوفه‌ها اندیشیده شده است، بیان کرد: با توجه به اینکه نوآموزان و نونهالان سن کمی دارند و اولین روز مدرسه را تجربه می‌کنند توصیه کرده ایم مراسم روز شکوفه‌ها در مدتی کمتر از یک ساعت برگزار شود تا نوآموزان خسته نشوند.

وجود کلاس‌های با تراکم بالای ۲۶ نفر در مدارس ابتدایی

وی درباره وضعیت نیروی انسانی در سال تحصیلی جدید گفت: با تمهیدات اندیشیده شده سال تحصیلی جدید هیچ کلاسی بدون معلم نیست البته این به معنای مناسب بودن تراکم دانش آموزی در کلای‌های درس نیست.

حکیم زاده با اشاره به اینکه برخی کلاس‌های درس جمعیت بالای ۲۶ نفر دارند، اظهار کرد: این عدد تراکمی است که مصوب شورای عالی آموزش و پرورش بوده، اما در برخی مدارس رعایت نمی‌شود.

وی درباره وضعیت نیروی انسانی اظهار کرد: با توجه به اینکه تعدادی از معلمان بازنشسته می‌شوند بر برآورده‌هایی داریم تا مبتنی بر سند تحول بنیادین نیرو‌های با تحصیلات مربوطه داشته باشیم، تصور اینکه هر کس خواندن و نوشتن بیاموزد با این سن. سازگار نیست و با توجه به تاکید سند و اولویت منابع انسانی امیدواریم با این نگاه تخصصی سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور اداری و استخدامی به تامین نیرو توجه کنند تا افرادی مرتبط استخدام شوند.

حکیم زاده افزود: با تاکید وزیر و پیگیری‌های انجام شده ظرفیت دانشگاه فرهنگیان افزایش پیدا کرده است و اگر از حداکثر ظرفیت این دانشگاه و سایر دانشگاه‌های علوم تربیتی بهره گرفته شود، مشکل نیروی انسانی نداریم.

معاون آموزش ابتدایی درباره آمار دانش آموزان بازمانده از از تحصیل بیان کرد: منتظر هستیم تا آمار‌ها ثبت نهایی تا پایان  مهر ماه ثبت شوند و بعد از آن آمار اسامی بازماندگان احصا شده و افراد را شناسایی می‌کنیم.

حکیم زاده عوامل متعدد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را در بازماندگی از تحصیل موثر دانست و گفت: کمبود معلم یا دسترسی به مدرسه کمترین درصدی است که بر بازماندگی از تحصیل اثر دارد و مهم‌ترین عوامل موانع اقتصادی و فرهنگی هستند که رفع آن نیازمند همکاری سایر دستگاه هاست.

چگونگی اجرای طرح حذف مشق شب دانش آموزان

معاون آموزش ابتدایی درباره حذف مشق شب دانش آموزان ابتدایی تصریح کرد: این طرح در کلای‌هایی که جمعیتی بین ۱۶ تا ۲۵ نفره دارند اجرا می‌شود و هدف این است که تکالیف مهارت محور مورد توجه قرار گیرند.

حکیم زاده تصیح کرد: به دانش آموزان برای تعمیق و تثبیت آموخته‌ها تکالیفی داده می‌شود که مهارت‌های زندگی را تقویت می‌کند و به جای رونویسی و مواردی از این قبیل که در خانه انجام می‌شود، مهارت‌های مختلفی تمرین می‌کنند.

معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینکه خانواده شرکای اصلی آموزشی هستند، گفت: معلم مسئول اصلی تفهیم مطالب درسی است و خانواده نباید جبران کاستی‌ها در این مورد را انجام دهند.

وی به اجرای طرح برنامه ویژه مدرسه اشاره و اظهار کرد: در برنامه ویژه مدرسه برنامه ریزی برای ۲ ساعت آموزشی از عهده ستاد خارج شده و به مدرسه تفویض اختیار می‌شود.

معاون آموزش ابتدایی درباره اجرای طرح شهاب بیان کرد: این طرح با جدیت در حال پیگیری است و امسال به دوره اول متوسطه تعمیم پیدا کرد و در فرایندی مداوم استعداد‌های دانش آموزان شناسایی می‌شود.

تمهیدات ترافیکی برای شروع سال تحصیلی

داوود قاسمیان رئیس پلیس ترافیک شهری ناجا درباره تدابیر در نظر گرفته شده برای شروع سال تحصیلی جدید گفت: یکی از مسائلی که در چرخه ترافیک مورد توجه قرار می‌گیرد رفت و دانش آموزان است که بر این اساس از نیمه شهریور ماه تا نیمه مهر ماه تامین ایمنی رفت و آمد دانش آموزان را بر عهده گرفتیم.

وی ادامه داد: از فردا چرخه ترافیکی متراکم‌تر است بنابراین بهتر است استفاده از وسیله نقلیه عمومی و سرویس مدارس اولویت باشد البته پلیس در۲ شیفت صبح و بعد از ظهر ترافیک شهری را کنترل می‌کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۶:۵۲ ۳۱ شهريور ۱۳۹۷
قبولی شده الکی
ناشناس
۲۳:۰۶ ۳۰ شهريور ۱۳۹۷
سلام. دختر من امسال کلاس اوله و کلاسشون 41 نفر هست. یکی از مدارس دولتی شهر اصفهان. نمیدونم قراره معلم چه جوری کنترل کنه کلاس رو. و اصلا با این وضع کلاس چیزی یاد میگیرن یا خیر