رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی گفت: عدم حضور سفیر کشورمان در چین و هند به معنای فعال نبودن سفارتخانههای ما نیست.
وی با اشاره به اینکه این موضوع بدان معنا نیست که سفارتخانه ما در این دو کشور فعال نباشد، افزود: سفارتخانهها براساس تشکیلات خود در زمان عدم حضور سفیر توسط نفر دوم سفارت با عنوان کاردار مسائل روابط میان دو کشور را پیش میبرند تا آنکه سفیر معرفی شود.
صفاری نطنزی با بیان اینکه رفتن سفیر و جایگزین کردن آن دارای یک پروسه زمانی حداقل 3 الی 4 ماه است، بیان کرد: ابتدا باید این شخص انتخاب شده و مراحل استعلامات درباره وی از ارگانهای مختلف طی شود، سپس وزارت امور خارجه وی را به رئیس جمهور برای دریافت تاییدیه معرفی میکند و بعد برای این شخص از کشور مقصد و پذیرنده باید درخواست "اگرمان" دهند و در نهایت بعد از پذیرش این شخص، وی به صورت علنی به عنوان سفیر معرفی میشود.
رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین با اشاره به حمله تروریستها به سفارتخانه و کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کشورهای فرانسه، فنلاند، یونان و عراق هم گفت: درباره این موضوع با وزارت امور خارجه و ارگانهای فعال در حوزه امنیت حتما جلساتی را پیشبینی کردهایم تا بتوان از بروز اینگونه مسائل پیشگیری کرده و با آن برخورد کرد.
انتهای پیام/