روغن زیتون: حاوی ویتامین E. و چربیهای اشباع نشده بعلاوه اسیدهای چرب امگا ۳ است و یک نیروگاه تغذیهای برای حفظ سلامت پوست محسوب میشود. مصرف روغن زیتون پوست را در برابر اگزما و اشعه ماوراء بنفش خورشید نیز محافظت میکند.
خیار: سیلیس، در سبزیجات غنی از آب مانند خیار منجر به افزایش رطوبت و قابلیت ارتجاعی پوست میشود. خیار همچنین سرشار از ویتامینهای آ. و ث. برای تسکین پوست و مبارزه با آسیبهای پوستی است.
ماهی: ماهیهای چرب مانند ماهی آزاد، قزل آلا و ساردین حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و مصرف آنها منجر به حفظ رطوبت و تقویت پوست میشود. کمبود امگا ۳ در مقابل خشکی پوست را به همراه دارد. اگر مصرف ماهی برایتان امکان پذیر نیست، از دانههای بذر کتان و یا گردو برای رساندن امگا ۳ به بدن میتوانید بهره بگیرید.
آجیل: سرشار از ویتامین E. به عنوان آنتی اکسیدانی است که ناجی محصولات مراقبت از پوست محسوب میشود. ویتامین E. محافظ پوست در برابر آسیبهای ناشی از استرس اکسیداتیو است و مانند اسیدهای چرب امگا ۳ منجر به محافظت از پوست در برابر آسیبهای اشعه UV خورشید نیز میشود.
آووکادو: مانند آجیل، آووکادو مقادیر بالای ویتامین E. و سایر آنتی اکسیدانها را دارد. این میوه از چربیهای اشباع نشده غنی است و مصرف آن منجر به حفظ رطوبت پوست میشود ضمن این که پیری زودرس پوست را به تاخیر میاندازد و فرایند التهاب را در بدن کاهش میدهد.
سیب زمینی شیرین: به همراه سایر محصولات غذایی که حاوی ریشه هستند، غنی از بتاکاروتن و ویتامین آ. است؛ یکی از مغذیترین مواد برای پیشگیری از خشک شدن پوست. ویتامین آ. به تعمیر آسیبها در سطح بافت و جلوگیری از پیری زودرس پوست کمک میکند.
میگو: یکی از غذاهای دارای بالاترین سطح روی است و منجر به تعمیر پوست با تولید کلاژن میشود. دیگر غذاهای غنی از روی عبارتند از: گوشت گاو، لوبیا و جوانه گندم.
منبع: آوای سلامت
انتهای پیام/