مالک نادری افزود: در این چارچوب، تعامل هایی با مجموعه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی آغاز و با توجه به وجود رشته مهندسی پزشکی در دانشگاه صنعتی کبیر، ارتباطاتی خوب با مجموعه بیمارستان های علوم پزشکی برقرار شد. اما همچنان نیاز به همکاری های منجسم و هدفمندتر در این زمینه حس می شد.
در ادامه نشست، حمیدرضا مقیمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به لزوم حضور مهندسان در توسعه فناوری های سلامت، اظهار داشت: برای رسیدن به اهداف در نظر گرفته شده، سیستم های هوشمند و کنترلی و همچنین پیشنهادهای مرتبط مورد استفاده قرار می گیرند و طراحی، تولید و کاربرد این موارد ممکن خواهد بود.
حمیدرضا مقیمی ادامه داد: بعد از تاسیس مدیریت های فناوری در دانشگاه های علوم پزشکی، بویژه دانشگاه شهید بهشتی، بحث ایجاد ارتباط بیشتر با دانشگاه های فنی و مهندسی مطرح شد، که با توجه به سوابق دانشگاه صنعتی امیر کبیر ، تفاهم نامه هایی با این مجموعه امضا و همایش هایی مشترک در این زمینه برگزار شد.
وی افزود: در این تفاهم نامه و همایش های مشترک، تصمیم بر ایجاد دفتر و مرکز فناوری مشترک و یا کانون همبستگی مشتمل بر رشته های علوم پزشکی و فنی و مهندسی گرفته شد.
مقیمی افزود: با تاسیس این کانون، می توان در تعامل مهندسان با همکاران حوزه سلامت در تاسیس شرکت های دانش بنیان، واحدهای فناور و اجرای پروژ ها و مشکلات در نقل و انتقالات مالی همکاری داشت. مساله ای که در جلساتی با معاونان وزارت بهداشت و درمان و روسای دانشگاه مطرح می شود.
مقیمی همچنین اظهار داشت: قطعا در نبود این دفتر نیز می توان همکاری هایی خوب در پروژه های سلامت با دانشگاه صنعتی امیر کبیر داشت، شرکت های دانش بنیان و دفاتر فناور در واحدهای ما مستقر شوند و در زمینه کارآفرینی و تبدیل علم به ثروت موفقیت های خوبی داشته باشیم.
در این نشست فناوری ها و محصولاتی که در مجموعه برج فناوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر انجام شده به حاضران معرفی شد.
انتهای پیام/