او با بیان اینکه مدیران هیأتها موادغذایی و نذری خود را در یک مکان بهداشتی و تمیز طبخ کرده و از دخالت افراد ناشناس در تهیه و طبخ غذا جلوگیری نمایند، تصریح کرد: نسبت به رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار و بهداشت مواد غذایی دقت و توجه لازم را داشته باشند.
بیشتر بخوانید: توصیههای بهداشتی درباره توزیع نذورات که باید بدانید
وی توصیه کرد: ترجیحا در توزیع نذورات از ظروف خانگی استفاده شود و در صورت ضرورت استفاده از ظروف یکبار مصرف، از ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی استفاده شود.
خدادادیان همچنین افزود: در خرید ظروف یکبارمصرف سعی شود که حتما از مراکز معتبر و دارای مجوز با بسته بندی مشخص و تاریخ تولید و مصرف وهمچنین آرم سیب سلامت و مهر استاندارد، خرید شود.
وی در پایان توصیه کرد: عزاداران حسینی میتوانند هرگونه مشکل بهداشتی را با سامانه شبانه روزی و آنلاین ۱۹۰ وزارت بهداشت مطرح کنند.
منبع: ایرنا
انتهای پیام /