سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک :

تکمیل فاز جدید بیمارستان ولی‌عصر(عج) اراک نیازمند ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تاکنون برای بیمارستان ولی‌عصر(عج) اراک حدود ۸۰ میلیارد تومان هزینه شده اما وجود تحریم‌های باید مبالغی در حدود ۱۴۰ میلیارد تومان دیگر هزینه کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حسن طاهراحمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سالانه حوادث و سوانح جاده‌ای مشکلاتی را در کشور و برای مردم ایجاد می‌کند، کشور ایران از لحاظ حوادث، سوانح و مصدومان و فوتی‌ها نسبت به بسیاری از کشورها آمار بالاتری دارد و همچنین استان مرکزی هم حادثه‌خیز بوده که در این بین جای یک اورژانس هوایی خالی بود، در نهایت موفق شدیم که اورژانس هوایی را در استان مرکزی مستقر کنیم که می‌تواند هم‌زمان پنج مصدوم را منتقل کند، به طور تقریبی اورژانس هوایی دو سال پیش در 14 استان فعالیت خود را آغاز کرد.

وی افزود: در بحث سوانح و حوادث متاسفانه آمار ما نسبت به آمار استان‌های دیگر در رتبه پنجم یا ششم قرار دارد این در حالی است که نسبت به سایر استان‌ها جمعیت زیادی نداریم، در استان مرکزی متاسفانه علت بیشتر فوت کودکان کمتر از پنج سال سوانح و حوادث است که در راس آنها حوادث ترافیکی و آسیب‌های ناشی از وسایل نقلیه قرار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: خوشبختانه وضعیت سلامت ما در بعد تعداد داروسازان و پزشکان از لحاظ کیفی و کمی بهتر شده و درحال حاضر در حدود دو هزار نفر در استان از پزشکان عمومی، داروساز، دندانپزشک و غیره به غیر از پرستار و ماما مشغول درمان بیماران در استان مرکزی هستند.

طاهراحمدی بیان کرد: 20 بیمارستان در استان وجود داشت که بیمارستان بیست و یکم هم با عنوان بیمارستان سینا به مجموعه درمانی اضافه شده، در حدود 10 سال پیش در اراک یک متخصص دندانپزشک وجود داشت اما امروز 50 نفر در شاخه‌ها و رشته‌های مختلف دندانپزشکی ارائه خدمات دندانپزشکی می‌کنند.

وی ادامه داد: تعداد تخت‌های بیمارستانی استان مرکزی قابل توجه نیست و کمبود تخت بیمارستانی مشهود است در چهار سال گذشته نزدیک به 500 تخت بیمارستانی به مجموعه درمانی استان اضافه شده که باز هم جوابگوی مراجعات از استان و استان‌های هم‌جوار نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: تخت‌های استان باید از دو هزار و 200 تخت به سه هزار تخت برسد که در این راستا پروژه بیمارستانی حضرت ولی‌عصر(عج) از سه سال پیش آغاز شده و پیش‌بینی می‌شد که با 150 میلیارد تومان بتوان آن را ساخت تا امروز حدود 80 میلیارد تومان هزینه شده اما متاسفانه با مسائل تحریم‌های ایجاد شده الان باید مبلغ زیادتری در حدود 140 میلیارد تومان دیگر هزینه کرد.

طاهراحمدی خاطرنشان کرد: حدود دوسوم اقدامات فیزیکی این بیمارستان در حدود 65 درصد انجام شده و 35 درصد آن باقی‌مانده است، از 140 میلیارد تومان پیش‌بینی شده بنا شده که 50 میلیارد تومان از بانک ملت وام دریافت کنیم و 50 میلیارد تومان هم از اعتبارات وزارت بهداشت استفاده کرده و مابقی را هم با فروش برخی املاک در اختیار تامین اعتبار کنیم و به شرط تامین اعتبار هفته دولت سال آینده این پروژه به افتتاح می‌رسد.

وی اضافه کرد: سال گذشته حدود 30 میلیارد تومان توسط خیران کمک شده که نزدیک به 15 میلیارد تومان برای فاز دوم بیمارستان آیت‌الله خوانساری کمک شده که با کمک خیران در 18 ماه ساخته شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: فاز سوم بیمارستان آیت‌الله خوانساری توسط خیران آغاز شده تا هیچ بیمار سرطانی و خونی بدون تخت نماند این در حالی است که به استان‌های دیگر هم ارائه خدمت می‌شود.

طاهراحمدی با اشاره به استخدام نیروهای جذب‌ شده بیمارستان خوانساری گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی، مجوز به‌کارگیری نیرو به سختی اخذ می‌شود اما در این رابطه 105 مجوز دریافت شده که در حدود 70 نفر پرستار و برخی کادرهای درمانی و تعدادی هم نیروهای خدماتی بوده‌اند.

وی ادامه داد: ضریب اشغال بیمارستان امیرالمومنین(ع) در گذشته حدود 50 درصد بوده و حدود 220 تخت مصوب وجود داشت اما در حال حاضر ضریب اشغال آن به 120 درصد رسیده و همراه با بیمارستان ولی‌عصر(عج) فعال‌ترین بیمارستان به شمار می‌رود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: در سطح استان مرکزی حدود 140 مرکز جامع سلامت، خانه‌های بهداشت را از ابتدا ساخته یا بازسازی کرده‌ایم.

انتهای پیام/ب

فاز جدید بیمارستان ولی‌عصر(عج) اراک نیازمند اعتبار

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.