وی تصریح کرد: هرگونه پخت و پز باید در مکانی دارای شرایط بهداشتی صورت گیرد و ورود و خروج به محل طبخ غذا و دخالت افراد متفرقه در امر تهیه و توزیع مواد خوردنی و آشامیدنی ممنوع است همچنین، تمامی افراد مرتبط باید نسبت به دریافت کارت معاینه پزشکی اقدام و یا از افراد دارای کارت معاینه پزشکی در امر پخت و پز استفاده کنند.
عباسی ادامه داد: رعایت اصول بهداشت فردی به ویژه کوتاه نگه داشتن ناخنها، شستشوی مرتب دستها و استفاده از روپوش کار مناسب توسط دست اندرکاران طبخ و توزیع غذا ضروری است و مسئولان تهیه مواد اولیه باید از سالم و بهداشتی بودن مواد اولیه مصرفی اطمینان داشته باشند و آنها را از محلهای معتبر خریداری و یا تهیه کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم زشکی گیلان با اشاره به این مطلب که مدیران هیاتها و هیات امنا مساجد و تکایا توجه داشته باشند در قبول نذورات به صورت غذای آماده دقت کافی نمایند، گفت: بازرسان بهداشت محیط در نظارت بر مواد خوردنی و آشامیدنی همکاری لازم را بعمل میآورند.
وی، گفت: در توزیع غذا از ظرف به ظرف کردن بیمورد آن خودداری و حتی الامکان در کوتاهترین فاصله غذای تهیه شده بصورت گرم توزیع شود. در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف، از ظروف یکبارمصرف بهداشتی در توزیع غذا استفاده شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان تاکید کرد: از ذبح و قربانی احشام در جلوی هیاتهای عزاداری و یا تکایا، مساجد و در معابر، خودداری شود.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/