وی افزود: نهضت سوادآموزی استان اصفهان، هر ساله بیش از 8 هزار نفر بیسواد را در نواحی مختلف استان جذب میکند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه تغییراتی در ساختار، محتوا و روشها انجام شده، گفت: تغییراتی در محتوای کتابهای آموزشی و کاربردیترشدن آنها به وجود آمده است.
وی ادامه داد: آموزش سواد در سه مرحله سوادآموزی، انتقال و تحکیم انجام میگیرد و علاوه بر خواندن و نوشتن، مفاهیم اجتماعی و حرفهآموزی نیز به آنها آموزش داده میشود.
امیدقائمی روشهای استفاده از وسایل الکترونیکی در کلاسهای آموزشی را یکی از جدیدترین روشهای آموزشی در این بخش دانست و اظهار داشت: آموزش ICDL، تولید محتوای الکترونیکی و استفاده از گوشی و تبلت از برنامههای سوادآموزی است که مدت سه سال از اجرا و استفاده آنها میگذرد.
وی با اشاره به طرح تشویقی دانش آموزان برای با سواد کردن والدین بیسواد، گفت: دانشآموزان میتوانند در صورت تمایل نسبت به با سواد کردن والدین بیسوادشان اقدام کنند و به ازای این کار در شرکت در کلاسهای تقویت بنیه، اردوهای تربیتی تفریحی در اولویت انتخاب باشند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش افزود: هر سوادآموزی که در سوادآموزی شرکت کند و بعد از امتحان، نمره قبولی بیاورد، مبلغ 150 هزار تومان به عنوان جایزه دریافت میکند.
انتهای پیام / س