خورشیدی با تأکید بر اینکه در شرایط کنونی تجارت سخت است، تصریح کرد: سرمایهگذاران جوان باید در هر شرایطی تجربه مناسبی به دست آورند و اندوختههای خود را در زمینههای علمی و فنی افزایش دهند.
بیشتر بخوانید: چگونه در یک "تجارت" و شرکت "سرمایه گذاری" کنیم؟
وی در ادامه گفت: سرمایهگذاران جوان باید در سطح بین الملل قوانین بازار، رقبا و محیط مشتریان را خوب شناسایی کنند.
این کارشناس اقتصاد با بیان اینکه زمانی که اسم تجارت به میان میآید، تجارت با خارج از کشور مد نظر است، گفت: در بازار جهانی حرف اول را فقط خود کالا نمیزند، بلکه نحوه عرضه کالا به بازار جهانی، بسته بندی، تبلیغ و تعامل با محیط مصرفکنندگان از اهمیت بالایی برخوردار است و فرد باید بتواند کالای خود را شاخص کند تا بتوانند یک تجارت خوب ارائه دهد.
خورشیدی افزود: در شرایط کنونی، در صحنه بین الملل برای ما الزامات خاصی به وجود آوردهاند و ورودمان به بازارها را دچار مشکلات خاصی کردهاند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شما چه بخشی را برای سرمایهگذاری در تجارت پیشنهاد میکنید، اذعان کرد: با توجه به آنکه کالاهای کشاورزی دارای ثبات بسیار خوب و تنشهای سیاسی کمتری هستند پیشنهاد میشود سرمایهگذاران جوان وارد اینگونه بازارهای با ثبات شوند.
خورشیدی گفت: برای رونق بیشتر بهتر است کالاها را با بستهبندی مناسب به کشورهای دیگر صادر کنیم، چرا که امروزه تاجران ما محصولات کشاورزی را خوب ارائه نمیکنند.
انتهای پیام/