وی با بیان اینکه بنادر فقط نقش تخلیه و بارگیری کالا ندارند، تصریح کرد: ما در ترانزیت کالا به کشورهای همسایه باید فعالانه عمل کنیم؛ در این حوزه یکی از کشورهای هدف «قطر» است.
رزاقی اضافه کرد: برای آنکه بتوان از صادرات کالا به کشورهای همسایه بهرهمند شد می توان مدیریت کالاهای ارسالی و دریافتی را در یک اسکله و محوطه مشخص انجام داد.
وی افزود: نکته دیگری که در موضوع بنادر اهمیت دارد، توسعه پسکرانه بنادر است، یکی از دغدغههای دولت توسعه فعالیت های صنعتی است برای آنکه این توسعه رخ دهد سرمایهگذاری و حضور سرمایهگذاران در پسکرانه بنادر مهم است که به رونق تولید و صنعت کمک میکند.
وی تأکید کرد: وزارتخانههای راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت برای آنکه پسکرانه بنادر توسط سرمایهگذاران صنعتی مورد استقبال قرار گیرد باید برنامهریزی و همکاری کنند.
تحلیلگر مسایل اقتصادی با بیان اینکه بنادر کشور به سمت نسل سوم شدن حرکت کردند و این امر بسیار مهم است، گفت: با هماهنگی ارگانهای دریایی بنادر کشور رشد پیدا میکند و در نهایت شاهد رونق اقتصادی خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه ضرورت دارد بخش خصوصی داخلی با شرکای خارجی در بنادر کشور حضور یابد، اظهار داشت: بخش خصوصی داخلی با اطمینان از اینکه سرمایهگذاری او سوددهی بالایی دارد میتواند سرمایهگذاران خارجی را برای شراکت و همکاری دعوت کند.
انتهای پیام/