سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی‌های علمی؛

هرگز این ۴ ماده غذایی را دوباره داغ نکنید/ معجزه لعاب برنج در زیبایی پوست و مو/ چرا عرقمان بوی بدی می‌دهد؟ / مهمان ناخوانده‌ای که شیره جانتان را می‌کشد

برخی از مواد غذایی با گرم کردن تبدیل به مواد سمی، زیان آور و سرطان زا می‌شوند، بهتر است آنها را برای بار دوم یا سرد مصرف کنیم و یا به اندازه مصرف فقط یک مرتبه آنها را تهیه کنیم.

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.

تاثیر لعاب برنج در رشد مو

وقتی در آشپزخانه برنج دم می‌کنید، آب حاصل از آن را دور نریزید زیرا آب برنج سرشار از مواد مغذی است که هم برای پوست و هم برای مو فواید و خواص بسیار دارد؛ این آب که از زمان قدیم به آن لعاب برنج می‌گویند خواص فراوانی از جمله  تب بر قوی،  افزایش دهنده اشتهای کودک، درمان اگزمای کودک، درمان جوش و تپل کردن صورت، تسکین التهابات پوستی، کاهش کهیر پوست و پرپشت کردن مو دارد، اگر هفته‌ای یکبار موی سر خود را با این آب ماساژ دهید از ریزش موهایتان جلوگیری می‌کند.

علائم وجود انگل در بدن

اَنگَل به گیاه یا جانوری می‌گویند که بر روی یا داخل بدن موجود زنده دیگری زندگی می‌کند؛ انگل از این نوع زندگی فواید زیادی می‌برد چرا که با تغذیه در این مکان می‌تواند زندگی خود را ادامه دهد اما برای فردی که میزبان است مضرات زیادی دارد و به بیماری‌های مختلفی دچار می‌شود، خوب است بدانید اگر این موجود در بدنتان رشد کند دچار  لاغری، درد شکم، سرگیجه، چاقی، اسهال، زردی چهره، بی‌اشتهایی، خارش مقعد، آمدن آب از دهان، پیچش ناف، ضعف دل، دندان قروچه در خواب، هذیان گفتن و از خواب پریدن می‌شوید، در این صورت باید سریع به پزشک مراجعه کنید تا درمان شوید.

مضرات گرم کردن دوباره غذا

برخی از مواد غذایی با گرم کردن تبدیل به مواد سمی، زیان آور و سرطان زا می‌شوند؛ بهتر است آنها را برای بار دوم یا سرد مصرف کنیم و یا به اندازه مصرف فقط یک مرتبه آنها را تهیه کنیم، اصلی‌ترین این مواد غذایی عبارتند از قارچ، سیب زمینی ، مرغ و  اسفناج که از گرم کردن آن‌ها باید پرهیز کنید، با گرم کردن قارچ تغییراتی در ترکیب پروتئین و مزه این غذا ایجاد و موجب مشکلات گوارشی می‌شود.

دوباره گرم کردن مرغ باعث تغییر ترکیب پروتئین در آن می‌شود، مرغ را طولانی مدت و با حرارت بسیار ملایم گرم کنید تا از سمی شدن آن جلوگیری شود؛ سیب زمینی با گرم کردن مجدد، سمی می‌شود، اسفناج دارای درصد بالایی نیترات است که با گرم کردن مجدد، نیترات به نیتریت ( ماده ای سرطان زا) تبدیل می‌شود.

دلایل فراموشی

برخی افراد در طول روز احساس می‌کنند حافظه کوتاه مدتشان ضعیف شده است و از این حالت بسیار نگران هستند، اما خوب است بدانید برخی کارها باعث تشدید این اختلال می‌شود و با دوری از آن می‌توان این علائم را کاهش داد، مصرف برخی داروها عوارض زیادی از جمله فراموشی،  افسردگی، تنش و استرس، خستگی، بیماری‌های مزمن نظیر دیابت یا قلبی، افزایش سن دارد و مصرف مشروبات الکلی ازجمله مواردی است که در حافظه تاثیرات منفی می‌گذارد.

اصلی‌ترین دلایل زیاد عرق کردن

بسیاری افراد به طور غیر عادی عرق می‌کنند و این عرضه باعث آزار آن ها است، خوب است بدانید مصرف ادویه‌های معطر مانند کاری و زیره، خوردن سیر یا پیاز، مصرف زیاد قهوه، داشتن اضطراب زیاد، خشم، ترس، عصبانیت، سیگار کشیدن، مصرف داروهای ضدافسردگی، داروهای قلب، داروهای فشارخون و داروهای دیابت، ابتلا به بیماری‌هایی  چون اختلالات ترشح هورمون تیروئید و عفونت پنهان بدن  از مواردی است که در بروز بوی بد بسیار تاثیر دارد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.