وی اضافه کرد: بر این اساس، تدوین سند جامع ایمنی غذا در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار دارد و محور اصلی آن کنترل مواد غذایی از مزرعه تا سفره است.
وی بیان کرد: میزان سموم مصرفی، انواع کودهای مصرف شده و چگونگی حمل مواد غذایی و توزیع آن در این سند تعریف میشود.
وی ادامه داد: سند ملی ایمنی غذا برگرفته از تجربههای موفق جهانی است و نقطه عطفی در سلامت غذایی کشور محسوب می شود.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه مواد غذایی قاچاق از هر طریقی وارد کشور شده و در سطح صدها هزار فروشگاه کشور توزیع می شود، گفت: سازمان غذا و دارو در حوزه ساماندهی ورود مواد غدایی با کنترل مجوزها، صدور برچسب اصالت و کنترل سطح عرضه توسط دانشگاههای علوم پزشکی فعالیت دارد و با همکاری بیشتر با ستاد مبارزه با قاچاق کالا در صدد است تا اقدامات مشترکی را برای کنترل بیشتر مواد غذایی قاچاق داشته باشد.
مفید' اضافه کرد: یکی از برنامههای اصلی وزارت بهداشت کاهش درصد بیماریهای غیرواگیر است که کاهش میزان قند، نمک و چربی افزوده در محصولات غذایی در این راستا پیگیری میشود و بر اساس دستورالعملها با هماهنگی سازمان ملی استاندارد مقرر شده است تا سالانه 10 درصد از میزان قند، نمک و چربی محصولات غذایی نسبت به سال پایه کاهش یابد و به حداقل برسد.
انتهای پیام/س