سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

آمار خشونت دانشجویان نگران کننده است/ پرخاشگری پسران بیشتر از دختران

هر روزه اخبار زیادی از خشونت جوانان منتشر می‌شود و گاهی این خشونت‌ها سهم عمده‌ای در مرگ‌های زودرس دارند.

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ خشونت جوانان مسأله‌ای است که تمام جوامع، هرکدام به نوعی با آن در ارتباط هستند و  هر روزه اخبار زیادی در این زمینه منتشر می‌شود. گاهی این خشونت‌ها سهم عمده‌ای از مرگ‌های زودرس، آسیب‌ها و ناتوانی‌ها را به خود اختصاص می‌دهند. شناسایی عوامل زمینه‌ساز  خشونت در جوانان برای سیاست‌گذاری موثر و  برنامه‌ریزی دقیق در زمینه پیشگیری از خشونت در هر جامعه‌ای  ضروری است. در حال حاضر آمارها نشان می دهد  که طی یک سال اخیر 22 درصد خشونت و درگیری فیزیکی از دانشگاه ها گزارش شده است؛ همچنین 27 درصد از دانشجویان کشور با مشکلات روان شناختی درگیر هستند و  33 درصد از دانشجویان از زندگی خود ناراضی اند.

جوانان خشونت گرا معمولاٌ قدرت کنترل رفتار خود را ندارند و رسوم و اخلاقیات جامعه ای را که در آن زندگی می کنند، زیر پا می گذارند. تحقیقات نشان می دهد که پسران بیش از دختران در رفتارهای خشونت آمیز و پرخاشگرانه خود از نیروی بدنی استفاده می کنند . اما دختران بیشتر متوسل به جدال های لفظی می شوند؛ این گونه افراد معمولاً در میان گروه به عنوان افرادی گستاخ ، بی تربیت و بی رحم نسبت به اطرافیان و همسالان شناخته می شوند.


بیشتر بخوانید: خشم را خود را مدیریت کنید 


در این خصوص امان الله قرائی مقدم جامعه شناس و آسیب شناس اجتماعی در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: نارضایتی و اختلالات روان شناختی  جوانان به جامعه برمی گردد.

وی با بیان اینکه ناراحتی های روانی جوانان نیز مربوط به ناراضیتی های اجتماعی است، عنوان کرد: تا زمانی که اخبار خشونت آمیز بسیار زیاد شنیده می شود، بیکاری و مشکلات ازدواج زیاد است و خشونت در جامعه موج می زند.

قرائی مقدم  اظهار داشت: یکی از راهکارهای جلوگیری از افزایش خشونت در سطح جامعه برقراری پیوند عاطفی و معنوی است و آموزش و پرورش و مراکز فرهنگی نیز در تربیت صحیح نوجوانان و جوانان سهیم هستند. همچنین مسؤولان و دست اندرکاران مملکتی باید در برقراری عدالت اجتماعی کوشش کنند، چرا که بسیاری از تنش ها و اعمال خشونت آمیز در جامعه ناشی از فقدان عدالت اجتماعی است.

انتهای پیام/

برچسب ها: جوانان ، خانواده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۵۲ ۲۴ شهريور ۱۳۹۷
غرب تو دو تا جنگ جهاني صد ميليون نفر كشته و خداد ميليارد دلار خسارت داد تا بفهمه بايد خشونت رو بذاره كنار و همه با هم مودبانه بايد حرف بزنن ولي هنوز ما نفهميديم آخر و عاقبت خشونت گرايي جز نابودي چيز ديكه اي نيست