مدیرعامل آبفار استان تهران با اشاره به فعالیت شرکتهای دانش بنیان اظهار کرد:در مجتمع آبرسانی شهید تهرانی از فیلتراسیون نانو با کمک شرکتهای دانش بنیان برای بالا بردن کیفیت و مراقبت از آلودگی استفاده کردیم که تا دوماه آینده به بهره برداری خواهد رسید و اولویت ما استفاده از این شرکتهای برالی حدود ۱۰ روستای بالادست لتیان و ماملو است.
بیشتر بخوانید:ظرفیت آب شیرینکنهای کشور به ۴۱۵ هزار مترمکعب رسید
وی افزود:در روستاهای سعیدآباد و تیکنامده برای اولین بار از روش MBBR استفاده کردیم که این طرح تا پایان سال مورد استفاده قرار میگیرد.
پوررجب با اشاره به تعداد روستاهای اطراف تهران بیان کرد:۱۶ شهرستان و ۴۱۲ روستا در تهران با جمعیتی بالغ بر ۸۱۶ هزار نفر در اطراف تهران متمرکز شده است که از این تعداد ۷۰۰ هزار نفر از طریق ۴۳۰ منبع آب با دبی ۳۰۰۰ لیتر بر ثانیه بعد از طی ۱۱۵۳ کیلومتر خط انتقال و ۲۳۲۶ کیلومتر تحت پوشش شبکه توزیع هستند.
به گفنه وی؛ ۱۲ درصد ازشبکه آب وفاضلاب بالغ بر ۲ هزار و ۳۶۶ کیلومتر فرسوده است و نیاز به بازسازی دارد.
پور رجب ادامه داد: به منظور ایجاد شرایط پایدارتر درعرصه تأمین آب روستایی با توجه به پراکندگی برخی از روستاها با جایگزینی طرحهای آبرسانی تک روستایی اقدام به تهیه آب در روستا خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت آبفار افزود:۲۶ مجتمع آبرسانی ۲۳۰ روستا را تحت پوشش قرار داده است و در سال ۹۶ نیز نسبت به تکمیل ۱۲ مجتمع آبرسانی حدود ۲۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است و در سال ۹۷ از اعتبارات صندوق توسعه ملی با اعتباری بالغ بر ۲۶ میلیارد تومان جمعیتی بالغ بر ۱۷ هزار نفر پوشش داده شد.
وی با اشاره به ایستگاههای سیار بررسی کیفیت آب در استانهای تهران، ابراز کرد: برای مراقبت از بهداشت آب در سیستم شبکه و توزیع آن، به صورت متناوب از روستاها بازدید و بررسی نسبت به کلرسنجی انجام میشود.
پور رجب در پایان گفت:در راستای خدمات رسانی هوشمند در محل به روستاییان فروش آب، رویت قبض و قرائت آنلاین کنتور باعث کاهش ۷۰ درصدی هزینههای چاپ کاغذو هزینه پخش قبوض برق شده است.
انتهای پیام/