وی افزود: این نهاد دارای اطلاعات دقیق و زمینه ساز فعالیت پژوهشی است.آنچه که در حاضر وجود دارد می تواند به زمینه همکاری در زمینه های فناوری های مالی تعمیق شود.
وی افزود:در تلاشیم تا روند عادی تفاهم نامه های گذشته را برهم زده و به همکاری های بیشتر نهادهای مالی عمل کنیم.
در این مراسم همچنین علوی دبیر جامعه حسابداران رسمی ایران اظهار کرد: افزایش کیفیت حسابرسی از جمله مواردی بوده که همواره بازار سرمایه از ما مطالبه کرده و یکی از متغیرهایی که به رشد کیفیت کمک می کند، افزایش توانمندی حسابرسان از طریق آموزش های تخصصی و کاربردی است.
وی افزود: هم اکنون ۳۰۰ موسسه حسابرسی داریم که ۱۵۰۰ حسابرس رسمی در آن فعالند؛ لذا ظرفیت بسیار خوبی در این بخش به جهت آموزش وجود دارد.
دبیر جامعه حسابداران رسمی ایران گفت: از آنجا که آموزش های دانشگاهی به تنهایی تکاپوی تمام مسوولیت ها و نقش های حرفه ای را نمی کند، در صدد برآمدیم که از طریق مرجعی حرفه ای در سازمان بورس و اوراق بهادار ، استانداردهایی فراتر از آموزش های معمول تعیین و تعریف کنیم تا این آموزش ها ارتقا یابد.
علوی همچنین با استقبال از طرح های مرکز مالی ایران برای ارتقای آموزش افزود: انتظار داریم در آینده نزدیک ارتباط سیستماتیک بین این نهاد و جامعه حسابداران رسمی ایران بر اساس نقشه راه جامع برقرار شود.
همچنین ناصرامیدواری،رئیس مرکز مالی ایران در پایان این جلسه به ارتقا سطح سواد حسابرسان رسمی کشور و ۴۰ ساعت آموزش عملی و کاربردی در سال خبر داد.
وی افزود: هیچ یک از این دونهاد در پی کسب منفعت شخصی نبوده بلکه برای افزایش دقت نظر و کاهش جرائم حسابرسی به آموزش خواهیم پرداخت.
انتهای پیام/