سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با کاهش قدرت خرید مردم؛

بازار آجیل و خشکبار تبریز از رونق افتاد

رئیس اتحادیه خشکبار و آجیل تبریز گفت: باتوجه به افزایش قیمت آجیل و خشکبار و کاهش توان قدرت خرید مردم، بازار دچار کساد شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سید احمد محمدی رئیس اتحادیه خشکبار و آجیل تبریز با اشاره به کمبود اقلام آجیل در بازار تبریز، اظهار کرد: به‌علت تغییر شرایط آب و هوا و سرمازدگی برخی محصولات برخی اقلام و محصولات در بازار با کمبود مواجه است.

وی ادامه داد: امسال به‌علت سرمازدگی تولید محصولات نسبت به سال‌های گذشته با کاهش چشمگیری مواجه است، به طوری‌که ۸۰ درصد پسته به طور بوته بوده و تنها ۲۰ درصد محصولات وارد بازار شده است.

محمدی ادامه داد: طی یک ماه اخیر نرخ آجیل و خشکبار ۱۰ درصد افزایش یافته و پس از عید نیز ۱۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است.

وی گفت: متأسفانه اصناف خشکبار به دلیل این‌که باید جنس خود را دوباره با نرخ بالاتر خریداری کنند، محصولات موجود در مغازه‌های خود را با قیمت روز به فروش می‌رسانند.

رئیس اتحادیه خشکبار و آجیل فروشان تبریز خاطرنشان کرد: به دنبال افزایش نرخ آجیل و خشکبار و کاهش قدرت خرید مردم، مکاتباتی را با مسئولان کشوری و استانی انجام داده ایم، اما تاکنون به این مکاتبات رسیدگی نشده است.

وی با اشاره به وجود ۳۰۰ واحد صنفی آجیل و خشکبار در تبریز، گفت: از این تعداد حدود ۵۰ واحد به طور کامل فعال هستند و برخی از این واحد‌ها نیز باتوجه به شرایط فعلی بازار به سایر شغل‌ها روی آورده اند.

وی در خصوص افزایش نرخ پسته و مغز گردو، تصریح کرد: نرخ مغز گردو و پسته حدود ۱۰۰ درصد افزایش یافته است؛ ۸۰ درصد از تولیدات ما دچار سرمایه زدگی شده و تنها ۲۰ درصد محصولات در بازار موجود است؛ از این رو پیشنهاد دادیم تا به صورت آزاد از کشور‌های مختلف وارد شود.

محمدی با بیان این‌که نرخ هر کیلو پسته از ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار تومان است، تصریح کرد: با ادامه این روند تا اواخر سالجاری نرخ پسته به ۲۰۰ هزار تومان خواهد رسید.

وی در خصوص نرخ بادام هندی، یادآور شد: باتوجه به شرایط حاکم در کشور، اکنون بادام هندی در بازار وجود ندارد و فقط مقداری به صورت قاچاق وارد شده است.

 

منبع:ایسنا

انتهای پیام/ی

 

رکود در بازار

برچسب ها: اشتغال ، بیکاری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.