وی با اشاره به اینکه کار فرهنگی نیازمند یک همکاری چندبعدی است، بیان کرد: خوشبختانه در همه حوزهها این همکاری وجود دارد.
وی با بیان اینکه سال گذشته ایجاد نقشه راه را در مدارس پیگیری کردیم و این مهم به صورت سنتی در مدارس دنبال میشد، افزود: در نقشه راه که با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در سطح مدارس انجام میشود اولویتهای آسیبی برای مدیران و مسوولان مشخص شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش همدان با اشاره به اینکه از سال گذشته اطلاعات در سامانه پایش آسیبهای اجتماعی به ثبت میرسید، اظها داشت: سال گذشته یکهزار و 800 آموزشگاه اطلاعات خود را وارد سامانه کردند.
وی با اشاره به اینکه در این سامانه شهرستانها و آموزشگاهها اطلاعات خود را با کدهایی مشخص وارد میکنند، عنوان کرد: آسیبهایی چون خشنونت، خودکشی و خودزنی در بین دانشآموزان و... مورد بررسی قرار میگیرد.
جعفری با بیان اینکه امسال طرح نماد یا همان نظام مراقبتهای اجتماعی دانشآموزان با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در 250 آموزشگاه استان اجرا میشود، گفت: این طرح برای نخستین بار در 12 آموزشگاه اجرا شد.
وی با اشاره به اینکه در طرح نماد آموزشهای پیشگیرانه به دانشآموزان آموزش داده میشود، تصریح کرد: اگر اعتبارات لازم در این زمینه اختصاص یابد این طرح در آموزشگاههای مختلف نیز اجرا میشود.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش همدان با بیان اینکه قریب به 190 میلیون تومان برای اجرای این طرح اختصاص یافته است، افزود: در اجرای این طرح 12 ارگان همکاری دارند.
وی در خصوص اجرای طرح نماد نظام مراقبتهای اجتماعی دانشآموزان خاطرنشان کرد: برای اجرای موفق این طرح باید برنامه و طرح به صورت دقیق، منظم و کامل اجرا شود.
انتهای پیام/ج