سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عارف در دیدار اعضای حزب هدا:

اگر دو حزب فراگیر داشتیم، اصلاً احتیاج به شورای‌عالی اصلاحات نبود/ دولتی را روی کار آوردیم که مجبوریم صورت‌مان را با سیلی سرخ کنیم

رئیس شورای‌عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان گفت:بسیاری از مشکلات ما به دلیل نداشتن حزب فراگیر است؛ اگر دو حزب فراگیر داشتیم، اصلاً احتیاج به شورای‌عالی اصلاحات یا ائتلاف نبود. 


به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمّدرضا عارف، رئیس شورای‌عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان، امروز (دوشنبه ۱۹ شهریور) در دیدار دبیرکل و برخی اعضای حزب همبستگی دانش آموختگان ایران(هدا) اظهار کرد: بسیاری از مشکلات ما به دلیل نداشتن حزب فراگیر است؛ اگر دو حزب فراگیر داشتیم، اصلاً احتیاج به شورای‌عالی اصلاحات یا ائتلاف نبود.

وی افزود: در کل ۴۰ سال گذشته، این جبهه ها به دلیل انتخابات تشکیل می‌شدند و بعد از انتخابات هم کاری انجام نمی‌دادند. اصلاح طلبان، حداقل یک تداومی در کارشان دارند.

عارف ادامه داد: شورای‌عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان به این دلیل تشکیل شد که در ادامه کار به چند حزب فراگیر برسیم؛ هرچند این موضوع را نباید فراموش کنیم که در چه شرایطی در جامعه حضور پیدا کردیم.

عارف تصریح کرد: بعد از حوادث سال ۱۳۸۸، عده ای از سیاسیون در هر دو جناح، به این باور رسیده بودند که اصلاح‌طلبان وارد صحنه نشوند. علی‌رغم این نگاه که در هر دو جریان بود، به طور جدی آمدیم و حضورمان را ادامه دادیم.

وی اضافه کرد: نباید بگوییم چرا اتفاقات سال های ۹۲ و ٩٤ اتفاق افتاد؛ اصلاً پروژه ای نگاه نکنیم. در انتخابات ۹۲ و ۹۴ دنبال نتیجه نبودیم بلکه دنبال بازگشت جریان اصلاحات در حاکمیت بودیم و می‌خواستیم این شکافی که بین ما و حاکمیت بود را برطرف کنیم.

رئیس شورای‌عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان افزود: جریان اصولگرا نمی‌تواند پاسخگوی مطالبات مردم باشد؛ لذا ما باید بمانیم و تاثیرگذار باشیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این سؤال که شرط ماندگاری چیست؟ گفت: شرط ماندگاری، یک زمانی داد کشیدن و یک وقتی هم تحمل کردن است؛ در این میان، منافع فردی هم نباید وجود داشته باشد. البته همیشه هم نمی‌شود سکوت کرد؛ همانطوری که همیشه هم نباید داد کشید.

عارف گفت: باید تشخیص بدهیم روشمان به چه نحوی باشد که بتوانیم مطالبات مردم را پاسخگو باشیم؛ نباید بگوییم چرا به روحانی رای دادیم؟ خیلی‌ها شیطنت می‌کنند. سال ۹۲ درست تصمیم‌گیری کردیم و درست تر از ۹۲، ۹۶ بود؛ در این میان، عملکرد روحانی بحث مجزایی است. ما وظیفه مان را درست انجام دادیم؛ باید پای این وظیفه بایستیم.

رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان ضمن وارد دانستن نقد به این شورا، عملکرد آن را در انتخابات مجلس دهم و انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر در سال ٩٦ موفقیت آمیز دانست و افزود: نباید به دلیل ضعف عده معدودی، عملکرد کل منتخبان، زیر سؤال برود زیرا اصلاحات پای فرد نیست؛ اصالت به جریان است نه به فرد.

عارف گفت: جامعه بیش از هر زمانی به جریان اصلاحات نیاز دارد؛ هر چند نقد مردم را می‌پذیریم چون مسئولیت داریم. از مردم هم بابت مشکلات عذر خواهی می‌کنیم، چون دولتی را روی کار آوردیم که نمی‌خواهد یا نمی‌تواند منویات اصلاحات را پیاده کند؛ البته منطقی هم نیست رو در روی آن بایستیم. مجبوریم صورت‌مان را با سیلی سرخ کنیم.

وی اظهار داشت: باید به مسیری که می‌رویم، اطمینان داشته باشیم. اگر قرار است کاری انجام شود، باید با محوریت دولت باشد؛ دولت هم نباید با کارهای خلق‌الساعه شرایط را بدتر کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
رضا
۰۸:۳۱ ۲۰ شهريور ۱۳۹۷
فکری به حال بازار ارز کنید زنم عقد نکرده مهریه اش را مطالبه می کند . خواهشمند است در مجلس طرحی برای مهریه داداه و قانون جدید وضع کنید جناب عارف عزیز شما فردی عاقل و فهیم هستید من به شخصیت جنابعالی احترام قائلم امیدوارم این روند شخصیتی حضرتعالی همیشه ماندگار بماند تو را به خدا در مورد مهریه و زندانیان مهریه فکری بکنید
ناشناس
۱۹:۵۰ ۱۹ شهريور ۱۳۹۷
من به عنوان یک قشر ضعیف جامعه دارم له می شوم. چگونه پاسخگو هستید؟